Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cal Bellini

Cal Bellini (77)


Oyuncu

Michael Joseph Bellini, 06 Aralık 1937 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Küçük Dev Adam (1970) yapımıyla biliniyor.21 Aralık 2014 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Michael Joseph Bellini
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1937
Ölüm Tarihi: 21 Aralık 2014
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dağ Adamı
1980 43 Macera Oyuncu 6.4 1,481
1974 37 Dram Oyuncu    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,526

Küçük Dev Adam
1970 33 Komedi Oyuncu 7.6 27,552
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017