Giriş Kayıt
Tobin Bell

Tobin Bell (75)


Oyuncu, Yapımcı

Joseph H. Tobin Jr., 07 Ağustos 1942 doğumlu oyuncu, yapımcı. Testere 2 (2005), Testere 3 (2006), Testere 4 (2007), Testere 5 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph H. Tobin Jr.
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1942
Takma İsmi: Shershah
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
9.6 (23 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 75 Suç Oyuncu 5.9 35,159
2017 75 Korku Oyuncu 4.9 614
2017 75 Komedi Oyuncu    
2016 74 Gerilim Oyuncu 5.5 7,611
2016 74 Komedi Oyuncu 5.9 208
2015 73 Komedi Oyuncu 5.8 1,764
2014 72 Suç Oyuncu 5.2 561
2014 72 Gerilim Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 242,041
2014 72 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,751
2013 71 Korku Oyuncu    

Testere 3D: Final
2010 68 Korku Oyuncu 5.6 77,656

Testere 6
2009 67 Korku Oyuncu 6.0 86,902

Testere 5
2008 66 Korku Oyuncu 5.8 99,627

Karabasan 3
2008 66 Korku Oyuncu    

Testere 4
2007 65 Korku Oyuncu 5.9 123,488

Karabasan 2
2007 65 Dram Oyuncu 5.2 6,469

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Oyuncu 6.1 2,550
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 Korku Oyuncu 4.7 2,022

Diri Diri Göm
2007 65 Korku Oyuncu 4.0 1,812

Testere 3
2006 64 Korku Oyuncu 6.2 157,213
2006 64 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733

Testere 2
2005 63 Korku Oyuncu 6.6 206,685

Vahiyler
2005 Fantastik Oyuncu    

Testere
2004 62 Korku Oyuncu 7.7 332,054
2003 61 Aksiyon Oyuncu 3.9 441

Kara Maske 2
2002 60 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,467
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 40,054
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,182

El Dorado Yolu
2000 58 Animasyon Oyuncu 6.9 68,060
1999 57 Korku Oyuncu 5.7 3,831

Amerikan Sırları
1998 56 Suç Oyuncu 5.9 800
1998 56 Aksiyon Oyuncu 5.0 829
1998 56 Romantik Oyuncu 6.2 5,254
1998 56 Suç Oyuncu    

Çocuk Bakıcısı
1996 54 Dram Oyuncu 5.7 839
1995 53 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Hızlı Ve Ölü
1995 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 74,316
1994 52 Aksiyon Oyuncu 4.3 267

Ateş Hattında
1993 51 Aksiyon Oyuncu 7.2 80,108
1993 51 Suç Oyuncu 6.4 19,709
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,778

Şirket
1993 51 Gerilim Oyuncu 6.8 97,642
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,900
1992 50 Biyografi Oyuncu 5.5 1,198
1991 49 Suç Oyuncu    

Sıkı Dostlar
1990 48 Biyografi Oyuncu 8.7 824,693

Üşütük Polisler
1990 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,611

Suçsuz Bir Adam
1989 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,761

Mississipi Yanıyor
1988 46 Suç Oyuncu 7.8 72,190

Hüküm
1982 40 Dram Oyuncu 7.8 29,686
1982 40 Komedi Oyuncu 7.4 84,411
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,264
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018