Giriş Kayıt
Tobin Bell

Tobin Bell (75)


Oyuncu, Yapımcı

Joseph H. Tobin Jr., 07 Ağustos 1942 doğumlu oyuncu, yapımcı. Testere 2 (2005), Testere 3 (2006), Testere 4 (2007), Testere 5 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph H. Tobin Jr.
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1942
Takma İsmi: Shershah
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
9.6 (23 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 75 Suç Oyuncu 5.8 44,609
2017 75 Korku Oyuncu 4.7 768
2017 75 Komedi Oyuncu    
2016 74 Gerilim Oyuncu 5.5 8,101
2016 74 Komedi Oyuncu 5.9 208
2015 73 Komedi Oyuncu 5.8 1,764
2014 72 Suç Oyuncu 5.2 561
2014 72 Gerilim Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 250,793
2014 72 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,751
2013 71 Korku Oyuncu    

Testere 3D: Final
2010 68 Korku Oyuncu 5.6 79,280

Testere 6
2009 67 Korku Oyuncu 6.0 88,605

Testere 5
2008 66 Korku Oyuncu 5.8 101,459

Karabasan 3
2008 66 Korku Oyuncu    

Testere 4
2007 65 Korku Oyuncu 5.9 125,426

Karabasan 2
2007 65 Dram Oyuncu 5.2 6,469

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Oyuncu 6.1 2,550
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 Korku Oyuncu 4.7 2,022

Diri Diri Göm
2007 65 Korku Oyuncu 4.0 1,812

Testere 3
2006 64 Korku Oyuncu 6.2 159,522
2006 64 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733

Testere 2
2005 63 Korku Oyuncu 6.6 209,408

Vahiyler
2005 Fantastik Oyuncu    

Testere
2004 62 Korku Oyuncu 7.6 336,683
2003 61 Aksiyon Oyuncu 3.9 441

Kara Maske 2
2002 60 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,467
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 40,551
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,347

El Dorado Yolu
2000 58 Animasyon Oyuncu 6.9 69,971
1999 57 Korku Oyuncu 5.7 3,831

Amerikan Sırları
1998 56 Suç Oyuncu 5.9 800
1998 56 Aksiyon Oyuncu 5.0 829
1998 56 Romantik Oyuncu 6.2 5,254
1998 56 Suç Oyuncu    

Çocuk Bakıcısı
1996 54 Dram Oyuncu 5.7 839
1995 53 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Hızlı Ve Ölü
1995 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 75,241
1994 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 533
1994 52 Aksiyon Oyuncu 4.3 267

Ateş Hattında
1993 51 Aksiyon Oyuncu 7.2 81,202
1993 51 Suç Oyuncu 6.4 19,709
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,967

Şirket
1993 51 Gerilim Oyuncu 6.8 99,396
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,116
1993 51 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,926
1992 50 Biyografi Oyuncu 5.5 1,198
1991 49 Suç Oyuncu    

Sıkı Dostlar
1990 48 Biyografi Oyuncu 8.7 847,401

Üşütük Polisler
1990 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,611

Suçsuz Bir Adam
1989 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,234

Mississipi Yanıyor
1988 46 Suç Oyuncu 7.8 73,562

Hüküm
1982 40 Dram Oyuncu 7.8 30,359
1982 40 Komedi Oyuncu 7.4 85,666
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,375
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018