Giriş Kayıt
Nikki Bell

Nikki Bell


Görsel Efekt, Editör

Nikki Bell, görsel efekt, editör. Mucize (1996), Michael (1996), Çılgın Yılbaşı (2004), The Prize Winner of Defiance, Ohio (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 198,776
2005 Biyografi Görsel Efekt 7.3 5,503

Tatlı Cadı
2005 Komedi Görsel Efekt 4.8 61,748

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 31,269
2002 Animasyon Editorial Department 7.5 3,333
1996 Komedi Görsel Efekt 5.7 36,565

Mucize
1996 Dram Görsel Efekt 6.4 67,156

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 52,869
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017