Giriş Kayıt
Anthony Bell

Anthony Bell


Yönetmen, Animasyon, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Anthony Bell, yönetmen, animasyon, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Anthony Bel | Tony Bel | Michael Bell | Tony Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yönetmen 6.8 5
2013 Animasyon Yönetmen    

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Yönetmen 8.1 6,397

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
5.3 11,098
2005 Animasyon Yönetmen 8.4 22,193
2000 Animasyon Yönetmen 7.2 3,735
1998 Animasyon Yönetmen 6.8 8,961
1997 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
   
1994 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.3 7,205
1990 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.5 24,251

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.8 284,460
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017