Giriş Kayıt
Anthony Bell

Anthony Bell


Yönetmen, Animasyon, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Anthony Bell, yönetmen, animasyon, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Anthony Bel | Tony Bel | Michael Bell | Tony Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen    

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Yönetmen 8.1 6,341

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
5.3 11,098
2005 Animasyon Yönetmen 8.4 22,125
2000 Animasyon Yönetmen 7.2 3,735
1998 Animasyon Yönetmen 6.8 8,961
1997 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
   
1994 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.3 7,205
1990 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.5 24,119

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.8 282,640
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017