Giriş Kayıt
Anthony Bell

Anthony Bell


Yönetmen, Animasyon, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Anthony Bell, yönetmen, animasyon, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Anthony Bel | Tony Bel | Michael Bell | Tony Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 6
2017 Animasyon Yönetmen 6.8 5
2013 Animasyon Yönetmen    

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Yönetmen 8.1 6,622

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
5.3 11,098
2005 Animasyon Yönetmen 8.4 22,892
2001 Animasyon Yönetmen 6.3 590
2000 Animasyon Yönetmen 7.1 4,231
1998 Animasyon Yönetmen 6.8 8,961
1997 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
7.8 4,601
1994 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.3 7,839
1990 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.5 25,689

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.8 301,086
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017