Giriş Kayıt
George Belbin

George Belbin


Oyuncu

George Belbin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İğne Deliği
1981 Romantik Oyuncu 7.1 7,355
1971 Dram Oyuncu 7.2 4,262
1970 Komedi Oyuncu 5.8 1,495
1970 Dram Oyuncu 7.0 131
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1969 Korku Oyuncu 6.9 3,033
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018