Giriş Kayıt
John Behring

John Behring


Yönetmen, Yapımcı

John Behring, yönetmen, yapımcı. Ok (2012), Numb3rs (2005), Hellcats (2010), Do No Harm (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.9 7,420
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 165,926
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,844

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 344,171
2011 Dram Yönetmen 7.8 94,114
2010 Komedi Yönetmen 6.8 9,448
2010 Suç Yönetmen 7.5 24,620

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.8 242,223
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,562
2005 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.9 35,229

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yönetmen 6.4 38,565
2002 Dram Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 62,437
1994 Komedi Çeşitli 5.7 4,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017