Giriş Kayıt
John Behring

John Behring


Yönetmen, Yapımcı

John Behring, yönetmen, yapımcı. Ok (2012), Numb3rs (2005), Hellcats (2010), Do No Harm (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.9 7,624
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 171,028
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,844

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 350,754
2011 Dram Yönetmen 7.8 95,465
2010 Komedi Yönetmen 6.8 9,455
2010 Suç Yönetmen 7.5 25,399

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.8 245,565
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,715
2005 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.9 35,514

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yönetmen 6.4 38,933
2002 Dram Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 63,448
1994 Komedi Çeşitli 5.7 4,139
Dizi Altyazıları
La casa de papel (15,248) Vikings (3,270) Stargate Origins (3,162) Black Mirror (2,875) American Crime Story (1,590) The X Files (1,527) Supernatural (1,398) Star Trek: Discovery (1,334) Bron/Broen (1,330) McMafia (1,256)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018