Giriş Kayıt
Bryan Behar

Bryan Behar


Yapımcı, Senarist

Bryan Behar, yapımcı, senarist. (2016) Fuller House (2016), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2002) Andy Richter Controls the Universe (2002), (2013) Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 17,161
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 1,431
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
5.4 669
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 20,066
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
2008 Dram Yapımcı    

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,310
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 21,601
2002 Komedi Yapımcı 8.1 1,374
1999 Komedi Senarist
Çeşitli
   
1995 Komedi Senarist 7.2 1,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017