Giriş Kayıt
Bryan Behar

Bryan Behar


Yapımcı, Senarist

Bryan Behar, yapımcı, senarist. (2016) Fuller House (2016), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2002) Andy Richter Controls the Universe (2002), (2013) Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 16,386
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 1,431
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
5.4 669
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 19,600
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
2008 Dram Yapımcı    

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,225
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 21,432
2002 Komedi Yapımcı 8.1 1,374
1999 Komedi Senarist
Çeşitli
   
1995 Komedi Senarist 7.2 1,144
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017