Giriş Kayıt
Carole Beers

Carole Beers (63)


Animasyon, Görsel Efekt, Yönetmen, Senarist

Carol Ann Beers, 30 Aralık 1935 Los Angeles County, California, ABD doğumlu animasyon, görsel efekt, yönetmen, senarist. He-Man and the Masters of the Universe (1983) yapımıyla biliniyor.16 Mart 1999 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Carol Ann Beers
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1935
Ölüm Tarihi: 16 Mart 1999
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Carole A. Beers | Carol Beers
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Animasyon    
1998 63 Aksiyon Animasyon    
1997 62 Animasyon Animasyon    
1995 Animasyon Yönetmen    
1995 Animasyon Animasyon 5.6 576
1994 Animasyon Animasyon 8.1 11,907
1994 Animasyon Animasyon 7.2 6,202
1993 Animasyon Animasyon    
1991 Animasyon Animasyon 7.6 11,947
1988 Aksiyon Animasyon 5.8 473
1988 53 Macera Animasyon 7.0 679
1987 Animasyon Animasyon 7.1 1,835
1987 Animasyon Animasyon    
1985 Animasyon Animasyon 6.7 3,753
1983 Animasyon Animasyon 7.5 13,793
1975 40 Animasyon Animasyon 6.8 1,670
1960 Animasyon Senarist 7.1 6,864

On Emir
1956 21 Macera Görsel Efekt 7.9 54,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018