Giriş Kayıt
Kenny Bee

Kenny Bee (65)


Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen

Kenny Bee, 23 Şubat 1952 Hong Kong doğumlu oyuncu, yönetmen, müzisyen. Jin yu man tang (1995), Ay Savaşçıları (1993), Xin jing wu men 1991 (1991), Gau yat: San diu hap lui (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1952
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Chun To Chung | Chun-to Chung | Jan To Chung | Ken
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 61 Aksiyon Oyuncu 6.0 793
2012 60 Dram Oyuncu 3.2 240
2012 60 Dram Oyuncu    
2011 59 Komedi Oyuncu 4.0 168
2011 59 Komedi Oyuncu 3.2 18
2010 58 Komedi Oyuncu 4.6 485
2007 55 Komedi Oyuncu 4.6 91
2005 53 Aksiyon Oyuncu 5.0 805
2005 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,848
2004 52 Komedi Oyuncu 5.5 189

Super Model
2004 52 Komedi Oyuncu 5.2 147
2004 52 Komedi Oyuncu 4.9 143
2003 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 48 Dram Oyuncu 6.2 167
1998 46 Oyuncu 6.0 91
1995 43 Komedi Oyuncu 6.9 782

Ay Savaşçıları
1993 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 711
1993 41 Komedi Oyuncu 7.2 1,420
1991 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 584
1991 39 Oyuncu 6.4 21
1991 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 695
1991 39 Aksiyon Oyuncu 5.7 226
1990 38 Oyuncu 6.3 32
1989 37 Komedi Oyuncu 6.9 79
1989 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
1989 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 244
1989 37 Komedi Oyuncu    
1988 36 Komedi Oyuncu 5.4 36
1987 35 Oyuncu 5.5 31

Ejder Gücü
1987 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,577
1987 35 Komedi Oyuncu 6.1 32

Tanrının Zırhı
1986 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,058
1986 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,051
1986 34 Oyuncu 5.5 17
1986 34 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Müzik
5.8 145
1985 33 Komedi Oyuncu 5.8 38
1984 32 Oyuncu 5.6 5
1981 29 Dram Oyuncu 6.4 64
1980 28 Komedi Oyuncu 6.3 57
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017