Giriş Kayıt
Claire Beckman

Claire Beckman (56)


Oyuncu

Claire Beckman, 16 Nisan 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. All My Children (1970) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizimkiler Hakkında
2005 44 Komedi Oyuncu 6.6 2,138

Yerdeki Kapı
2004 43 Komedi Oyuncu 6.7 13,554
2001 40 Gerilim Oyuncu 6.9 298
2000 39 Biyografi Oyuncu 7.0 23,384
1993 32 Dram Oyuncu 7.3 290
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,799
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,105
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017