Giriş Kayıt
Stuart Becker

Stuart Becker (37)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

Stuart Becker, 03 Ocak 1980 Calgary, Alberta, Kanada doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1980
Doğum Yeri: Calgary, Alberta, Kanada
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 488,328
2012 32 Macera Görsel Efekt 7.0 507,255

Titanların Öfkesi
2012 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,775

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 31 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 95,473

Barbar Conan 3D
2011 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 86,270

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 31 Macera Görsel Efekt 8.1 616,061

Kutsal Savaşçı
2011 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,755
2007 Dram 0    

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 27 Biyografi 0 7.5 147,714

Aile Dostu
2005 25 Dram 0 6.3 196

Lazarus Çocuğu
2005 25 Dram 0 5.0 847

Kurt Kızların Laneti
2004 24 Korku 0 5.9 8,408

Kurt Kızlar 2
2004 24 Korku 0    

Ajan Cody Banks
2003 23 Aksiyon Yönetmen Asistanı
0
5.1 28,867
2002 22 Dram Çeşitli 6.6 8,917

Ben Casus
2002 22 Aksiyon Çeşitli 5.4 44,085
2002 22 Western Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   
2001 21 Dram Sanat Bölümü 6.9 987
Dizi Altyazıları
Vikings (10,116) Supernatural (4,338) Mr. Robot (4,315) Game of Thrones (3,917) Shameless (3,893) The Big Bang Theory (3,537) Gotham (3,223) Arrow (3,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) The Flash (2,123)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017