Giriş Kayıt
Renate Becker

Renate Becker (81)


Oyuncu

Renate Becker, 17 Mart 1935 Hanover, Almanya doğumlu oyuncu. Stille Liebe (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1935
Doğum Yeri: Hanover, Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 79 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,804
2013 78 Dram Oyuncu 6.7 41
2009 74 Oyuncu 6.7 301
2002 67 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 5.4 501
1985 Dram Oyuncu 5.1 556
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017