Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kenneth Becker

Kenneth Becker (68)


Oyuncu

Kenneth Marshall Becker, 23 Aralık 1931 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. (1959) Gun HIll'den Son Tren (1959), (1956) Yağmurcu (1956), (1960) G.I. Blues (1960), (1964) Roustabout (1964) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ağustos 2000 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kenneth Marshall Becker
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1931
Ölüm Tarihi: 01 Ağustos 2000
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ken Becker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İz Peşinde
1969 38 Macera Oyuncu 7.4 34,320
1964 33 Dram Oyuncu 5.9 1,921

Kizlar arasinda
1962 31 Müzikal Oyuncu 5.5 1,957
1960 29 Komedi Oyuncu 6.2 2,377

Gun HIll'den Son Tren
1959 28 Dram Oyuncu 7.4 4,838
1959 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 990
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1957 26 Komedi Oyuncu 5.9 462
1957 26 Dram Oyuncu 6.5 1,390
1957 26 Komedi Oyuncu 6.4 974

Yağmurcu
1956 25 Romantik Oyuncu 7.1 2,725
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017