Giriş Kayıt
Gerhard Becker

Gerhard Becker (50)


Müzisyen, Müzisyen

Gerhard Becker, 07 Ağustos 1919 Erfurt, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen. Dr. Mabuse'nin 1000 Gözü (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1919
Doğum Yeri: Erfurt, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dr. Mabuse'nin 1000 Gözü
1960 41 Suç Müzik 7.1 2,279

Yeryüzünde Bir Melek
1959 40 Komedi Müzik 5.5 171
1959 40 Macera Müzik
Müzik
6.9 1,664
1959 40 Macera Müzik 6.8 1,677
1958 39 Macera Müzik    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018