Giriş Kayıt
Gerhard Becker

Gerhard Becker (50)


Müzisyen, Müzisyen

Gerhard Becker, 07 Ağustos 1919 Erfurt, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen. Die 1000 Augen des Dr. Mabuse (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1919
Doğum Yeri: Erfurt, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 41 Suç Müzik 7.1 2,096

Yeryüzünde Bir Melek
1959 40 Komedi Müzik 5.5 171
1959 40 Macera Müzik
Müzik
6.9 1,520
1959 40 Macera Müzik 6.8 1,677
1958 39 Macera Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017