Giriş Kayıt
Frank Becker

Frank Becker


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Frank Becker, müzisyen, sesler, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Frank W. Becker
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Belgesel Müzik 7.5 254

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Müzik 8.0 17,745
1988 Macera Sesler
Müzik
7.0 679
1987 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 1,835
1987 Belgesel Müzik 7.9 1,046
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018