Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 4,579
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 54,779

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 20,510
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 420

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 330,285

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 88,722
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,508
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 19,003
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 60,925

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,836
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,750
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 28,896

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 40,062
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 7,268
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 40,120
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,592
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 180,224
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,318
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,313

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 72,440
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,799

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 137,758

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 38,554
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,234
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017