Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 4,425
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 53,736

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 19,941
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 420

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 328,248

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 88,396
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,442
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,913
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 60,710

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,652
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,580
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 28,786

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 39,840
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 7,268
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,952
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,466
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 179,571
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,297
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,313

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 72,230
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,536

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 137,203

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 38,416
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,230
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017