Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü    
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 4,747
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 55,760

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 21,184
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 420

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 332,788

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 89,108
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,569
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 19,127
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 61,228

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,868
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,767
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 29,015

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 40,358
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 7,268
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 40,296
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,728
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 181,028
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,345
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,313

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 72,677
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,799

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 138,404

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 38,750
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017