Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.0 7,549
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 5,548
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 58,868

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 23,176
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 454

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 344,336

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 90,487
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,791
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 19,393
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 62,302

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,057
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,104
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 29,461

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,663
1996 Dram Sanat Bölümü 6.2 7,416
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 41,001
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,171
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 183,914
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,427
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,603

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 73,628
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,958

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 140,730

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 39,440
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,405
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017