Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.1 16,657
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 6,175
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 59,633

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 23,711
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 463

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 347,587

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 90,917
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,791
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 19,628
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 62,604

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,057
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 29,616

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 42,014
1996 Dram Sanat Bölümü 6.2 7,416
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 41,226
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,307
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 184,808
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,461
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,695

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 73,912
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,958

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 141,634

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 39,628
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,405
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017