Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 3,314
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 47,986

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 17,054
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.4 405

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 319,334

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 87,137
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,160
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,398
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 59,768

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,601
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,289
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 28,378

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 38,838
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 7,121
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,311
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,009
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 176,758
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,113
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,036

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 71,370
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,536

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 135,006

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 37,832
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 3,931
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017