Giriş Kayıt
Robert Beck

Robert Beck


Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert Beck, sanat bölümü, oyuncu. Korku Seansı (2013), Işığın Bittiği Yer (1989), Kubbenin Altında (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Beck | Robbie Beck | Robert M. Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü 8.2 4,197
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 52,448

Aşkın Seçimi
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 19,322
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.3 420

Korku Seansı
2013 Korku Sanat Bölümü 7.5 325,880

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 88,047
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 16,378
2010 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 1,512
2009 Dram Sanat Bölümü    

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,828
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

One Tree Hill 5
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 60,451

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,652
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,580
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 28,665

Yalancı
1997 Suç Sanat Bölümü 6.7 5,194
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 39,538
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 7,264
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,730
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,329
1994 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 178,813
1993 Macera Sanat Bölümü 6.1 5,273
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,326
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Sanat Bölümü 4.8 7,179

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 71,980
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,536

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 136,575

Boğa Durham
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.1 38,250
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,272
1988 Aksiyon Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,744

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,183
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017