Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Komedi Kameraman 7.8 7,451
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 177,933
2014 Komedi Kameraman 5.4 8,471

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 57,307

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 209,003
2014 Komedi Kameraman 5.5 17,830
2014 Dram Kameraman 7.2 13,043

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 111,077

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 248,871
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,464
2013 Suç Kameraman 8.3 54,292
2013 Suç Kameraman 7.5 76,106
2012 Komedi Kameraman 6.4 21,478

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 199,029

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 43,200
2012 Suç Kameraman 7.9 80,537

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,763
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 53,820
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,633
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,602

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 95,480
2005 Dram Kameraman 7.0 113,000

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 88,133
2004 Dram Kameraman 8.4 22,726

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 89,665
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 147,833
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017