Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Komedi Kameraman 7.7 7,166
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 176,200
2014 Komedi Kameraman 5.4 8,471

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 56,759

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 207,030
2014 Komedi Kameraman 5.5 17,593
2014 Dram Kameraman 7.2 12,940

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 108,674

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 246,255
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,437
2013 Suç Kameraman 8.3 51,946
2013 Suç Kameraman 7.5 75,634
2012 Komedi Kameraman 6.4 21,093

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 196,492

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 42,891
2012 Suç Kameraman 7.9 79,007

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,488
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 52,711
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,436
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,458

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 94,770
2005 Dram Kameraman 7.0 112,203

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 87,683
2004 Dram Kameraman 8.4 22,651

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 88,908
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 146,582
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017