Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 Biyografi Kameraman 6.6 3,705
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Dram Kameraman 7.2 3,647
2015 Komedi Kameraman 7.8 10,797
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 185,427

En Uzun Hafta
2014 Komedi Kameraman 5.4 9,705

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 60,659

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 219,407
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,939
2014 Dram Kameraman 7.2 13,470

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.7 9,739
2013 Dram Kameraman 7.4 121,451

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 262,380
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,650
2013 Suç Kameraman 8.3 61,322
2013 Suç Kameraman 7.5 78,701
2012 Komedi Kameraman 6.4 23,085

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 213,638

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 45,187

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 12,133
2012 Suç Kameraman 7.9 86,183
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2011 Suç Kameraman 8.4 263,962
2009 Suç Kameraman 8.3 58,210
2009 Komedi Kameraman 7.9 29,347
2009 Komedi Kameraman 7.7 21,708

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 99,321
2005 Dram Kameraman 6.9 116,846

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 90,664
2004 Dram Kameraman 8.4 23,234

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 93,331
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.4 155,216
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018