Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 7.8 7,758
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 179,261
2014 Komedi Kameraman 5.4 8,963

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 57,770

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 210,493
2014 Komedi Kameraman 5.5 17,830
2014 Dram Kameraman 7.2 13,129

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 112,770

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 251,023
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,510
2013 Suç Kameraman 8.3 56,071
2013 Suç Kameraman 7.5 76,517
2012 Komedi Kameraman 6.4 21,652

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 201,666

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 43,618

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,834
2012 Suç Kameraman 7.9 81,686
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 54,572
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,796
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,636

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 96,211
2005 Dram Kameraman 7.0 113,702

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 88,514
2004 Dram Kameraman 8.4 22,802

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 90,364
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 148,835
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017