Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 Biyografi Kameraman 6.4 547
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 7.8 9,495
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 182,036

En Uzun Hafta
2014 Komedi Kameraman 5.4 9,287

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 58,948

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 214,196
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,292
2014 Dram Kameraman 7.2 13,302

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 116,412

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 255,750
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,650
2013 Suç Kameraman 8.3 58,196
2013 Suç Kameraman 7.5 77,430
2012 Komedi Kameraman 6.4 22,344

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 206,298

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 44,251

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 12,071
2012 Suç Kameraman 7.9 83,408
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 56,027
2009 Komedi Kameraman 7.7 21,142
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,974

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 97,614
2005 Dram Kameraman 7.0 114,980

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 89,328
2004 Dram Kameraman 8.4 22,969

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 91,713
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 151,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017