Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,841
2015 Komedi Kameraman 7.7 7,005
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,545

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 175,078
2014 Komedi Kameraman 5.4 8,471

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 56,404

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 205,987
2014 Komedi Kameraman 5.5 17,581
2014 Dram Kameraman 7.2 12,874

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,039
2013 Dram Kameraman 7.4 107,253

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 244,544
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,407
2013 Suç Kameraman 8.3 51,134
2013 Suç Kameraman 7.5 75,355
2012 Komedi Kameraman 6.4 21,047

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 194,570

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 42,696
2012 Suç Kameraman 7.9 78,008

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,488
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 52,087
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,323
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,367

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 94,244
2005 Dram Kameraman 7.0 111,661

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 87,298
2004 Dram Kameraman 8.4 22,594

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 88,473
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 145,932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017