Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 5.9 112
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Dram Kameraman 7.3 3,261
2015 Komedi Kameraman 7.8 8,674
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 180,814

En Uzun Hafta
2014 Komedi Kameraman 5.4 9,110

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 58,260

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 211,984
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,292
2014 Dram Kameraman 7.2 13,172

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 114,514

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 253,345
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,567
2013 Suç Kameraman 8.3 57,209
2013 Suç Kameraman 7.5 76,982
2012 Komedi Kameraman 6.4 22,020

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 203,903

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 43,976

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,834
2012 Suç Kameraman 7.9 82,504
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2009 Suç Kameraman 8.3 55,287
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,963
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,820

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 96,924
2005 Dram Kameraman 7.0 114,315

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 88,987
2004 Dram Kameraman 8.4 22,890

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 91,006
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.5 149,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017