Giriş Kayıt
Jonathan Beck

Jonathan Beck


Kameraman, Oyuncu

Jonathan Beck, kameraman, oyuncu. Babadan Oğula (2012), Pi (1998), Ninja Kaplumbağalar (2014), Begin Again (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathen Beck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 Biyografi Kameraman 6.5 2,188
2015 Komedi Kameraman 7.1 265
2015 Komedi Kameraman 7.6 1,843
2015 Dram Kameraman 7.2 3,632
2015 Komedi Kameraman 7.8 10,118
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 183,647

En Uzun Hafta
2014 Komedi Kameraman 5.4 9,318

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Kameraman 6.2 59,720

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 216,929
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,292
2014 Dram Kameraman 7.2 13,410

Aşka Dair
2013 Komedi Kameraman 5.6 9,088
2013 Dram Kameraman 7.4 119,048

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 259,127
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,650
2013 Suç Kameraman 8.3 59,443
2013 Suç Kameraman 7.5 78,035
2012 Komedi Kameraman 6.4 22,491

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 210,171

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 44,777

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 12,133
2012 Suç Kameraman 7.9 84,830
2011 Dram Oyuncu 5.7 100
2011 Suç Kameraman 8.4 259,170
2009 Suç Kameraman 8.3 57,131
2009 Komedi Kameraman 7.9 29,151
2009 Komedi Kameraman 7.7 21,440

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 98,465
2005 Dram Kameraman 7.0 115,928

Çevirmen
2005 Gizem Kameraman 6.4 90,072
2004 Dram Kameraman 8.4 23,089

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 92,494
2003 Dram Kameraman 6.1 2,827
2002 Dram Kameraman 5.5 341
2001 Komedi Kameraman 5.4 483
2000 Dram Kameraman 7.3 1,419
1998 Dram Kameraman 7.4 153,717
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018