Giriş Kayıt
Pernille Bech Christensen

Pernille Bech Christensen


Editör, Yapımcı

Pernille Bech Christensen, editör, yapımcı. Daha İyi Bir Dünyada (2010), Düğünden Sonra (2006), İntikam (2014), Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pernille Christensen | Pernille Kristensen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 5.8 1,865

İntikam
2014 Dram Editör 6.8 27,630

İkinci Bir Şans
2014 Dram Editör 6.8 3,526
2014 Dram Editör 5.4 19,810

Sülün Katilleri
2014 Suç 7.1 11,399

Sessiz Kalp
2014 Dram 7.2 1,058

Sadece Aşk
2012 Komedi Editör 6.6 10,366
2012 Suç Yapımcı 7.3 1,492

Daha İyi Bir Dünyada
2010 Dram Editör 7.7 33,788
2009 Kısa Metraj Editör 6.6 41

Korkma Benden
2008 Dram Editör 6.4 1,334

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Editör 7.2 24,469

Düğünden Sonra
2006 Dram Editör 7.8 26,628

Kardeşler
2004 Dram Editör 7.6 9,586

Açık Kalpler
2002 Dram Editör 7.6 7,924
2002 Dram Editör    
2000 Komedi Editör 5.2 1,638
1999 Komedi Editör 6.9 3,224
1995 Dram Editör 6.2 492

Krallık
1994 Komedi Editör 8.5 13,093
1994 Editör 5.9 71
Dizi Altyazıları
The Flash (9,844) Better Call Saul (5,593) Fargo (4,627) Lucifer (3,780) Gotham (3,399) The 100 (3,380) Arrow (3,192) 12 Monkeys (2,612) American Gods (2,447) Supernatural (2,333)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017