Giriş Kayıt
Jim Beaver

Jim Beaver (67)


Oyuncu, Dublör

James Norman Beaver Jr., 12 Ağustos 1950 Laramie, Wyoming, ABD doğumlu oyuncu, dublör. "Supernatural" Lucifer Rising (2009), Dark and Stormy Night (2009), Doğaüstü (2005), Kızıl Tepe (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Norman Beaver Jr.
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Laramie, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: James Norman Beaver Jr. | James Beaver | Richard M
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
9.5 (23 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 67 Suç Oyuncu    

Kızıl Tepe
2015 65 Dram Oyuncu 6.5 108,436
2015 Suç Oyuncu 8.7 209,919
2015 65 Suç Oyuncu 5.4 473

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,032
2011 61 Aksiyon Oyuncu 4.4 587
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 71,663
2010 Komedi Oyuncu 6.4 19,654
2009 59 Komedi Oyuncu 6.9 545
2009 Dram Oyuncu 7.5 23,134
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,065,632

İleri
2007 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 133,970
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792

Hollywood Ülkesi
2006 56 Biyografi Çeşitli
6.5 30,600
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,501
2005 55 Belgesel Oyuncu 7.1 4,088

Doğaüstü
2005 Dram Dublör
Oyuncu
8.5 323,842
2004 Suç Oyuncu 8.7 75,247

Ölümle Yaşam Arasında
2003 53 Suç Oyuncu 7.6 96,674

Tersyüz
2002 52 Komedi Oyuncu 7.7 156,937

Asla Yabancılarla Oynama
2001 51 Dram Oyuncu 6.6 57,392

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 70,558

Manolya
1999 49 Dram Oyuncu 8.0 258,215
1999 49 Dram Oyuncu 6.3 6
1998 48 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1998 48 Dram Oyuncu 6.5 493
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703
1996 Komedi Oyuncu 7.8 41,203

Kötü Kızlar
1994 44 Western Oyuncu 5.1 10,345
1994 44 Dram Oyuncu 6.1 10,333

Bir Amerikan Efsanesi
1993 43 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 43 Gerilim Oyuncu 4.9 24,914

Yırtık Rahibe
1992 42 Komedi Oyuncu 6.3 72,676
1992 42 Suç Çeşitli 6.8 2,466
1990 40 Komedi Oyuncu 6.4 461

Dikkat köpek var
1989 39 Komedi Oyuncu 6.1 53,922

Taşrada
1989 39 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1989 Suç Senarist 7.7 1,381
1987 37 Komedi Oyuncu
7.0 2,799
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,936
1983 33 Biyografi Oyuncu 7.2 15,505
1983 33 Suç Oyuncu    

Gece Şahini
1981 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,830

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,509
1977 27 Komedi Oyuncu 5.9 1,909

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,874
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018