Giriş Kayıt
Jim Beaver

Jim Beaver (67)


Oyuncu, Dublör

James Norman Beaver Jr., 12 Ağustos 1950 Laramie, Wyoming, ABD doğumlu oyuncu, dublör. "Supernatural" Lucifer Rising (2009), Dark and Stormy Night (2009), Doğaüstü (2005), Kızıl Tepe (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Norman Beaver Jr.
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Laramie, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: James Norman Beaver Jr. | James Beaver | Richard M
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
9.5 (23 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 67 Suç Oyuncu    

Kızıl Tepe
2015 65 Dram Oyuncu 6.5 104,303
2015 Suç Oyuncu 8.7 202,649
2015 65 Suç Oyuncu 5.4 473

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,536
2011 61 Aksiyon Oyuncu 4.4 587
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 70,409
2010 Komedi Oyuncu 6.4 19,325
2009 59 Komedi Oyuncu 6.9 545
2009 Dram Oyuncu 7.5 22,918
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,037,506
2007 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,592
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792

Hollywood Ülkesi
2006 56 Biyografi Çeşitli
6.5 30,399
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,374
2005 55 Belgesel Oyuncu 7.1 4,088

Doğaüstü
2005 Dram Dublör
Oyuncu
8.6 317,790
2004 Suç Oyuncu 8.7 73,597

Ölümle Yaşam Arasında
2003 53 Suç Oyuncu 7.6 95,485

Tersyüz
2002 52 Komedi Oyuncu 7.7 154,651

Asla Yabancılarla Oynama
2001 51 Dram Oyuncu 6.6 56,768

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,899

Manolya
1999 49 Dram Oyuncu 8.0 255,144
1999 49 Dram Oyuncu 6.3 6
1998 48 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1998 48 Dram Oyuncu 6.5 493
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703
1996 Komedi Oyuncu 7.8 40,695

Kötü Kızlar
1994 44 Western Oyuncu 5.1 10,220
1994 44 Dram Oyuncu 6.1 10,165

Bir Amerikan Efsanesi
1993 43 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 43 Gerilim Oyuncu 4.9 24,598

Yırtık Rahibe
1992 42 Komedi Oyuncu 6.3 71,347
1992 42 Suç Çeşitli 6.8 2,466
1990 40 Komedi Oyuncu 6.4 461

Dikkat köpek var
1989 39 Komedi Oyuncu 6.1 53,021

Taşrada
1989 39 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1989 Suç Senarist 7.7 1,381
1987 37 Komedi Oyuncu
7.0 2,799
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,894
1983 33 Biyografi Oyuncu 7.2 15,308
1983 33 Suç Oyuncu    

Gece Şahini
1981 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,517

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,346
1977 27 Komedi Oyuncu 5.9 1,909

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,805
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017