Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (75)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984), (1996) Kalabalık ve Mutlu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,480
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,952
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,813

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,477

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.1 19,564
1988 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 69,928
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,076

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,658

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,283
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,146
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,196

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,698

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 3,846
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017