Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (74)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984), (1996) Kalabalık ve Mutlu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,353
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,891
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,711

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,207

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.1 19,330
1988 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 68,539
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,005

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,404

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,205
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,096
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,095

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,632

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 3,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017