Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (75)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984), (1996) Kalabalık ve Mutlu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,646
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,029
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,948

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,834

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.2 20,099
1988 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 71,600
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,160

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,968

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,408
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,229
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,346

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,813

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 3,986
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017