Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (76)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Beastmaster III: The Eye of Braxus (1996), Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.2 22,268
1996 Aksiyon Yönetmen 3.9 990
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,382
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,476

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 26,090

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.2 21,403

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 79,154
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,490

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 19,175
1983 Dram Yönetmen 6.6 890

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,841
1981 Komedi Yönetmen 6.1 158
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,545
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,835

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.3 5,320

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,453
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018