Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (75)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984), (1996) Kalabalık ve Mutlu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,544
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,983
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,869

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,602

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.1 19,679
1988 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 70,551
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,106

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,780

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,317
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,175
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,254

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,735

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 3,897
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017