Giriş Kayıt
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont (75)


Yönetmen, Yapımcı

Gabrielle Beaumont, 07 Nisan 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Beastmaster III: The Eye of Braxus (1996), Çakal (1980), (1987) Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1984) Kanun Namına (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,767
1996 Aksiyon Yönetmen 3.9 990
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,082
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,025

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,047

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.2 20,294

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen 8.6 72,622
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,210

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 18,158
1983 Dram Yönetmen 6.6 890

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,472
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,286
1981 Dram Yönetmen 8.2 5,421

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,868

Çakal
1980 38 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 601

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017