Giriş Kayıt
Jean Beaudin

Jean Beaudin (78)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Jean Beaudin, 06 Şubat 1939 Montréal, Québec, Kanada doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, editör. Umutlar Ülkesi (2004), Being at Home with Claude (1992), Le collectionneur (2002), (2000) The Hunger (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1939
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umutlar Ülkesi
2004 65 Dram Yönetmen 5.4 1,065
2002 63 Gerilim Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 540
2000 Dram Yönetmen 6.4 587
1992 53 Suç Yönetmen 7.2 537
1977 38 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
8.3 260
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017