Giriş Kayıt
Terrence Beasor

Terrence Beasor (82)


Oyuncu

Terrence Beasor, 02 Şubat 1935 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Demon Hunter (2005), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2008) Vahşi Doğa (2008), (1982) Beyaz Köpek (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1935
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Terence Beasor | Terrance Beasor | Terrence Easor
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 6.5 2,515
2012 77 Dram Oyuncu 5.9 2,698
2011 76 Komedi Oyuncu 5.3 71

Nereden Biliyorsun
2010 75 Komedi Oyuncu 5.4 36,769
2010 Komedi Oyuncu 8.0 31,587
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,491

Vahşi Doğa
2008 73 Komedi Oyuncu 5.3 19,111
2007 72 Komedi Oyuncu 6.7 57,727
2005 70 Korku Oyuncu 4.3 985
2004 69 Dram Oyuncu 8.4 94

Gizemli Yabancı
2001 66 Dram Çeşitli 6.9 31,298

Akıl Defteri
2000 65 Gizem Çeşitli 8.5 909,145
1999 64 Korku Çeşitli 6.2 56,292

Yeşil Yol
1999 64 Suç Çeşitli 8.5 859,276

Aklım Karıştı
1999 64 Biyografi Çeşitli 7.3 133,285

Şapşal Kahramanlar
1999 64 Aksiyon Çeşitli 6.0 55,715

Joe Black
1998 63 Dram Çeşitli 7.1 178,091

Küçük Askerler
1998 63 Aksiyon Çeşitli 6.1 80,348

Haberci
1997 62 Aksiyon Çeşitli 6.0 58,944
1997 62 Biyografi Oyuncu 7.3 1,023
1997 62 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 42,519
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.2 498

Jennifer 8
1992 57 Suç Çeşitli 6.2 12,349
1991 56 Dram Çeşitli 5.3 864
1990 55 Komedi Oyuncu 6.7 1,850

Hayvan Mezarlığı
1989 54 Korku Çeşitli 6.6 68,215
1988 53 Dram Oyuncu 6.2 2,460
1988 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,072

Jaws 4
1987 52 Macera Oyuncu 2.9 32,703
1986 51 Dram Çeşitli 5.9 427
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,094

Beyaz Köpek
1982 47 Dram Oyuncu 7.1 6,718
1982 47 Biyografi Oyuncu    
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,154
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,229
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,072
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017