Giriş Kayıt
Terrence Beasor

Terrence Beasor (82)


Oyuncu

Terrence Beasor, 02 Şubat 1935 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Demon Hunter (2005), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2008) Vahşi Doğa (2008), (1982) Beyaz Köpek (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1935
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Terence Beasor | Terrance Beasor | Terrence Easor
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 6.5 2,515
2012 77 Dram Oyuncu 5.9 2,770
2011 76 Komedi Oyuncu 5.3 71

Nereden Biliyorsun
2010 75 Komedi Oyuncu 5.4 37,332
2010 Komedi Oyuncu 8.0 31,800
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,980

Vahşi Doğa
2008 73 Komedi Oyuncu 5.3 19,111
2007 72 Komedi Oyuncu 6.7 58,039
2005 70 Korku Oyuncu 4.3 985
2004 69 Dram Oyuncu 8.4 94

Gizemli Yabancı
2001 66 Dram Çeşitli 6.9 31,839

Akıl Defteri
2000 65 Gizem Çeşitli 8.5 920,974
1999 64 Korku Çeşitli 6.2 56,869

Yeşil Yol
1999 64 Suç Çeşitli 8.5 871,140

Aklım Karıştı
1999 64 Biyografi Çeşitli 7.3 134,535

Şapşal Kahramanlar
1999 64 Aksiyon Çeşitli 6.1 55,957

Joe Black
1998 63 Dram Çeşitli 7.1 179,546

Küçük Askerler
1998 63 Aksiyon Çeşitli 6.1 80,878

Haberci
1997 62 Aksiyon Çeşitli 6.0 59,361
1997 62 Biyografi Oyuncu 7.3 1,023
1997 62 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,080
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.2 498

Jennifer 8
1992 57 Suç Çeşitli 6.2 12,349
1991 56 Dram Çeşitli 5.3 864
1990 55 Komedi Oyuncu 6.7 1,850

Hayvan Mezarlığı
1989 54 Korku Çeşitli 6.6 69,077
1988 53 Dram Oyuncu 6.2 2,460
1988 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,072

Jaws 4
1987 52 Macera Oyuncu 2.9 33,123
1986 51 Dram Çeşitli 5.9 427
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,094

Beyaz Köpek
1982 47 Dram Oyuncu 7.1 6,862
1982 47 Biyografi Oyuncu    
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,213
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,292
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017