Giriş Kayıt
Terrence Beasor

Terrence Beasor (82)


Oyuncu

Terrence Beasor, 02 Şubat 1935 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Demon Hunter (2005), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2008) Vahşi Doğa (2008), (1982) Beyaz Köpek (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1935
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Terence Beasor | Terrance Beasor | Terrence Easor
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 6.5 2,515
2012 77 Dram Oyuncu 5.8 2,836
2011 76 Komedi Oyuncu 5.3 71

Nereden Biliyorsun
2010 75 Komedi Oyuncu 5.4 37,663
2010 Komedi Oyuncu 8.0 32,005
2009 Komedi Oyuncu 7.5 36,517

Vahşi Doğa
2008 73 Komedi Oyuncu 5.3 19,111
2007 72 Komedi Oyuncu 6.7 58,300
2005 70 Korku Oyuncu 4.3 985
2004 69 Dram Oyuncu 8.4 94

Gizemli Yabancı
2001 66 Dram Çeşitli 6.9 32,180

Akıl Defteri
2000 65 Gizem Çeşitli 8.5 932,238
1999 64 Korku Çeşitli 6.2 57,229

Yeşil Yol
1999 64 Suç Çeşitli 8.5 883,229

Aklım Karıştı
1999 64 Biyografi Çeşitli 7.4 135,703

Şapşal Kahramanlar
1999 64 Aksiyon Çeşitli 6.1 56,223

Joe Black
1998 63 Dram Çeşitli 7.2 181,083

Küçük Askerler
1998 63 Aksiyon Çeşitli 6.1 81,342

Haberci
1997 62 Aksiyon Çeşitli 6.0 59,911
1997 62 Biyografi Oyuncu 7.3 1,023
1997 62 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,006
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.2 498

Jennifer 8
1992 57 Suç Çeşitli 6.2 12,349
1991 56 Dram Çeşitli 5.3 864
1990 55 Komedi Oyuncu 6.7 1,850

Hayvan Mezarlığı
1989 54 Korku Çeşitli 6.6 70,730
1988 53 Dram Oyuncu 6.2 2,460
1988 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,072

Jaws 4
1987 52 Macera Oyuncu 2.9 33,530
1986 51 Dram Çeşitli 5.9 427
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,306

Beyaz Köpek
1982 47 Dram Oyuncu 7.1 6,862
1982 47 Biyografi Oyuncu    
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,274
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,364
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017