Giriş Kayıt
Terrence Beasor

Terrence Beasor (82)


Oyuncu

Terrence Beasor, 02 Şubat 1935 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Demon Hunter (2005), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2008) Vahşi Doğa (2008), (1982) Beyaz Köpek (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1935
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Terence Beasor | Terrance Beasor | Terrence Easor
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 8.3 1,448
2012 77 Dram Oyuncu 5.9 2,603
2011 76 Komedi Oyuncu 5.3 71

Nereden Biliyorsun
2010 75 Komedi Oyuncu 5.4 36,143
2010 Komedi Oyuncu 8.0 31,284
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,647

Vahşi Doğa
2008 73 Komedi Oyuncu 5.3 18,769
2007 72 Komedi Oyuncu 6.7 57,240
2005 70 Korku Oyuncu 4.3 985
2004 69 Dram Oyuncu 8.4 94

Gizemli Yabancı
2001 66 Dram Çeşitli 6.9 31,262

Akıl Defteri
2000 65 Gizem Çeşitli 8.5 893,806
1999 64 Korku Çeşitli 6.2 56,046

Yeşil Yol
1999 64 Suç Çeşitli 8.5 841,564

Aklım Karıştı
1999 64 Biyografi Çeşitli 7.3 131,545

Şapşal Kahramanlar
1999 64 Aksiyon Çeşitli 6.0 55,312

Joe Black
1998 63 Dram Çeşitli 7.1 175,768

Küçük Askerler
1998 63 Aksiyon Çeşitli 6.1 79,659

Haberci
1997 62 Aksiyon Çeşitli 6.0 58,325
1997 62 Biyografi Oyuncu 7.3 1,023
1997 62 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,652
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.2 498

Jennifer 8
1992 57 Suç Çeşitli 6.2 12,349
1991 56 Dram Çeşitli 5.3 864
1990 55 Komedi Oyuncu 6.7 1,850

Hayvan Mezarlığı
1989 54 Korku Çeşitli 6.6 67,052
1988 53 Dram Oyuncu 6.2 2,460
1988 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,072

Jaws 4
1987 52 Macera Oyuncu 2.9 32,283
1986 51 Dram Çeşitli 5.9 427
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,932

Beyaz Köpek
1982 47 Dram Oyuncu 7.1 6,376
1982 47 Biyografi Oyuncu    
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,071
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,146
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,992
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017