Giriş Kayıt
Greg Beale

Greg Beale


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Greg Beale, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. X-Men (2000), Jason X (2001), Yarışçı (2001), (1999) Total Recall 2070 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Beal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Sanat Bölümü    
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 669
2004 Aile Sanat Bölümü    
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 627

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.2 34,348

Yarışçı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 34,853
2001 Korku Sanat Bölümü 4.4 40,188
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 468,392
1999 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.2 947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017