Giriş Kayıt
Antonio Bazaga

Antonio Bazaga (53)


Yapımcı, Oyuncu

Antonio Bazaga, 20 Şubat 1964 Cáceres, Extremadura, İspanya doğumlu yapımcı, oyuncu. İçimdeki Deniz (2004), Cachorro (2004), Entre las piernas (1999), Carmen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1964
Doğum Yeri: Cáceres, Extremadura, İspanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 41 Gerilim Çeşitli 4.9 398

İçimdeki Deniz
2004 40 Biyografi Çeşitli 8.0 68,132
2004 40 Komedi Çeşitli 7.3 3,229
2003 39 Dram Çeşitli 6.2 1,622

Katliam
2002 38 Komedi Yapımcı 6.2 638
1999 35 Komedi Yapımcı 6.5 299
1999 35 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.5 2,329
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017