Giriş Kayıt
Lawrence Bayne

Lawrence Bayne (56)


Oyuncu

Lawrence Bayne, 11 Kasım 1960 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Heroes Reborn: Dark Matters (2015), (1992) X-Men (1992), (2010) Dog Pound (2010), (1997) La Femme Nikita (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1960
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lawrence Bain
Takma İsmi: LFB
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,657
2014 Komedi Oyuncu 7.3 59
2013 53 Dram Oyuncu 7.1 87
2013 Dram Oyuncu 8.4 37
2011 51 Aksiyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.4 182
2010 50 Dram Oyuncu 7.0 8,893

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 45 Biyografi Oyuncu 5.1 37,086
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 2,216
2003 43 Dram Oyuncu    
2003 43 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 8.4 266
1999 39 Animasyon Oyuncu    

Gölge Savaşçıları
1998 38 Korku Oyuncu 4.9 1,080
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 1,159
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,516
1996 Fantastik Oyuncu 7.3 1,092
1996 36 Animasyon Oyuncu    
1995 35 Western Oyuncu    
1994 34 Dram Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 26,228

Siyah Kaftan
1991 31 Macera Oyuncu 7.1 5,409
1989 29 Gerilim Oyuncu 4.3 37
1983 Dram Oyuncu 6.9 915
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017