Giriş Kayıt
Paul Baxley

Paul Baxley (87)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Paul Baxley, 24 Eylül 1923 Casper, Wyoming, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Baba (1972), Bazıları Sıcak Sever (1959), Trendeki Yabancı (1951), Spartaküs (1960) gibi yapımlarla biliniyor.04 Mart 2011 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1923
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2011
Doğum Yeri: Casper, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul R. Baxley
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 87 Aksiyon Dublör 7.1 255,022
2000 77 Aksiyon Dublör    

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Çeşitli 7.4 16,626
1997 74 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1995 72 Western Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Mambo Kralları
1992 69 Dram Dublör 6.4 4,264
1991 68 Aksiyon Dublör 5.9 5,516

Sinif 1999
1990 67 Aksiyon Dublör 5.8 5,029

Şeytan 3
1990 67 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
6.3 19,458

Karanlık Melek
1990 67 Aksiyon Dublör 6.0 7,664

Kızgın
1988 65 Aksiyon Dublör 5.2 7,680
1987 64 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 872

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 62 Macera Dublör 7.0 43,668
1982 59 Korku Dublör 6.6 988
1981 58 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.0 5,103
1981 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
4.0 891

Şampiyon
1979 56 Dram Dublör 6.8 6,529
1979 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Yönetmen
7.1 7,677
1979 56 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
4.9 420
1978 55 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 132
1977 54 Suç Dublör 6.6 4,006
1977 54 Komedi Dublör 6.7 496
1977 54 Suç Dublör 7.0 1,546
1977 54 Komedi Dublör 6.5 3,045
1977 Dram Dublör    

Çinli Bir Bahisçinin Ölümü
1976 53 Dram Dublör 7.5 7,624

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Dublör 8.5 1,872

Kaptanlar ve Krallar
1976 53 Dram Dublör    
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
7.1 5,058
1974 Komedi Oyuncu
Dublör
8.6 3,020
1974 51 Macera Dublör 7.1 511
1974 51 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.8 5,309

Parallax Esrarı
1974 51 Gerilim Dublör 7.2 11,742
1974 51 Komedi Oyuncu 7.7 56
1973 50 Aksiyon Dublör 7.5 7,847
1973 50 Aksiyon Dublör 5.8 1,978

Baba
1972 49 Suç Dublör 9.2 1,275,226

Aşka Vakit Yok
1972 49 Komedi Dublör 7.8 14,527

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 48 Aksiyon Dublör 6.7 79,783
1970 47 Komedi Dublör 5.7 276
1970 47 Komedi Dublör 7.2 18,343
1969 46 Komedi Dublör 5.9 835
1969 46 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 371
1969 46 Korku Dublör 6.0 349

Ölüm Oyunu
1968 45 Aksiyon Dublör 6.5 12,631
1968 45 Dram Dublör 5.7 623
1967 44 Savaş Dublör 6.4 1,989

Takip
1966 43 Dram Dublör 7.3 7,870

Hedefi Arıyorum
1966 43 Suç Dublör 7.0 6,230

Batida vurusanlar
1966 43 Western Dublör 6.3 2,115

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 58,391
1965 42 Komedi Dublör 4.7 1,146

Korkusuzlar
1965 42 Dram Oyuncu
Dublör
7.0 2,442

Büyük Yarış
1965 42 Aksiyon Dublör 7.3 13,437
1965 42 Biyografi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.6 6,861

Korkunç İhtiras
1964 41 Dram Dublör 6.5 1,502

Las Vegas'ta Aşk
1964 41 Komedi Dublör 6.4 5,394
1963 40 Biyografi Dublör 6.5 1,810

Çılgın Dünya
1963 40 Aksiyon Dublör 7.6 31,633
1963 40 Dram Dublör 6.8 1,356

Gemide İsyan
1962 39 Macera Dublör 7.2 12,456

Aşk ve İntikam
1961 38 Western Yönetmen Asistanı
Dublör
7.2 7,041
1961 38 Macera Dublör 5.5 1,207

Spartaküs
1960 37 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 104,996
1960 37 Dram Dublör
Oyuncu
6.2 341
1960 37 Dram Dublör 7.9 8,284

Bazıları Sıcak Sever
1959 36 Komedi Dublör 8.3 193,829
1959 Western Dublör 7.8 603
1959 Macera Dublör 8.1 107
1958 35 Biyografi Dublör 6.5 2,983
1958 Aksiyon Oyuncu 8.1 696

Kötüler Şehri
1958 35 Romantik Oyuncu
Dublör
6.5 812
1958 35 Western Dublör 7.0 797

Açık Denizde
1958 35 Savaş Dublör
Çeşitli
6.3 263

Melek Yüzlü Gangster
1957 34 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 388

Şafak Bekçileri
1957 34 Dram Oyuncu 5.9 563
1957 Western Dublör 8.0 85
1957 Western Oyuncu 7.6 1,820

Vahşi Mücadele
1957 34 Western Dublör 7.2 11,050
1957 34 Macera Dublör 6.3 962
1957 Western Oyuncu 7.9 328
1957 34 Western Dublör 6.4 302

Roma'daki Sevgili
1956 33 Dram Dublör 7.2 2,753

80 Günde Devr-i Alem
1956 33 Macera Dublör 6.8 19,662

Devlerin Aşkı
1956 33 Dram Dublör 7.7 28,424
1956 33 Macera Dublör 5.8 121

Gönül Yolu
1955 32 Komedi Dublör 7.3 12,535

Altın Kollu Adam
1955 32 Dram Dublör 7.5 7,427
1955 32 Suç Dublör 6.5 185

Asi Gençlik
1955 32 Dram Dublör 7.8 69,330
1955 32 Biyografi Oyuncu    
1954 31 Aksiyon Dublör 5.9 319

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 31 Macera Dublör 6.5 1,047

Kara Şövalye'nin İntikamı
1954 31 Macera Dublör 5.2 533
1953 30 Macera Dublör 6.7 309

Vadiler Aslanı
1953 30 Dram Dublör 7.7 30,568
1952 29 Aksiyon Dublör 6.4 515

Korsanlar Kralı
1952 29 Aksiyon Dublör 7.3 4,490

İnsanlık Suçu
1951 28 Dram Dublör 7.8 16,123

İki Yüzlü Adamın Oğlu
1951 28 Suç Dublör 4.7 141

Trendeki Yabancı
1951 28 Suç Dublör 8.0 105,862

Kanlı Zafer
1951 28 Dram Dublör 7.3 3,115
1950 27 Komedi Dublör 6.2 942
1950 27 Aksiyon Dublör 6.1 565
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867
1950 27 Western Dublör 7.7 13,484
1950 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 2,611

Komançi Bölgesi
1950 27 Aksiyon Dublör 5.6 335
1949 26 Suç Oyuncu
Dublör
6.9 2,246
1948 25 Macera Dublör 6.3 78
1948 25 Dram Oyuncu 6.4 200

Don Juan'ın Maceraları
1948 25 Aksiyon Dublör 7.0 2,150

Şangaylı Kadın
1947 24 Suç Dublör 7.7 20,295
1947 24 Dram Dublör 6.9 372
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017