Giriş Kayıt
Robby Baumgartner

Robby Baumgartner (55)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Robby Baumgartner, 07 Temmuz 1962 Syosset, New York, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Sevginin Gücü (1994), Kan Dökülecek (2007), 21 Gram (2003), 8 Mil (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1962
Doğum Yeri: Syosset, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert A. Baumgartner | Robert Baumgartner | Rob B
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2017 Western Kameraman 8.5 872
2017 55 Macera Kameraman 6.9 38,196
2017 55 Dram Görüntü Yönetmeni    
2016 54 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 30,965

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 54 Aksiyon Kameraman 5.3 139,340
2016 54 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.3 23

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 52 Komedi Kameraman 6.2 33,575

Misafir
2014 52 Gizem Görüntü Yönetmeni 6.7 74,650

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 51 Macera Kameraman 7.5 540,195

Çılgın Doğumgünü
2013 51 Komedi Kameraman 5.9 65,165

Operasyon: Argo
2012 50 Dram Kameraman 7.7 495,677

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 50 Aksiyon Kameraman 5.8 214,678

Açlık Oyunları
2012 50 Macera Kameraman 7.2 753,659

Aşkın Büyüsü
2011 49 Dram Kameraman 6.9 100,688

Dürüst Oyun
2010 48 Biyografi Kameraman 6.8 41,114

Sevgili John
2010 48 Dram Kameraman 6.3 116,972

Delicious'un Yeteneği
2010 48 Dram Kameraman 5.8 1,589

Devlet Oyunları
2009 47 Suç Kameraman 7.1 119,423
2009 47 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.3 1,679

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 46 Aksiyon Kameraman 6.2 361,490

Kan Dökülecek
2007 45 Dram Kameraman 8.1 417,097

Babil
2006 44 Dram Kameraman 7.5 259,080

Üç Defin
2005 43 Macera Kameraman 7.4 34,832

Yerinde Olsam
2005 43 Komedi Kameraman 6.5 54,384
2004 42 Komedi Kameraman 6.4 9,054

21 Gram
2003 41 Suç Kameraman 7.7 201,683

25. Saat
2002 40 Suç Kameraman 7.7 156,849

8 Mil
2002 40 Dram Kameraman 7.1 207,168

Cehennemden Gelen
2001 39 Korku Kameraman 6.8 132,718

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 5,788

Beynimdeki İhtiraslar
2000 38 Dram Kameraman 5.6 2,763

Kampüste Ölüm
1998 36 Komedi Kameraman 6.1 11,842

İspanyol Mahkum
1997 35 Dram Kameraman 7.3 18,835

Güzel Bir Gün
1996 34 Komedi Kameraman 6.5 38,322
1996 34 Komedi Kameraman 5.6 8,776

Çavuş Bilko
1996 34 Komedi Kameraman 5.7 18,722

Kırık Ok
1996 34 Aksiyon Kameraman 6.0 81,494

Köşe Başındakiler
1995 33 Dram Kameraman 6.9 17,507

Sevginin Gücü
1994 32 Suç Kameraman 8.6 816,332
1994 32 Komedi Kameraman 5.4 5,291
1993 Müzik Kameraman    
1993 31 Aksiyon Kameraman 5.7 4,136
1993 Dram Kameraman 4.8 1,067
1992 30 Suç Kameraman 6.0 5,631
1992 30 Suç Kameraman 7.1 19,005
1990 Korku Kameraman    
- Görüntü Yönetmeni    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017