Giriş Kayıt
Hilmar Baumann

Hilmar Baumann (79)


Oyuncu

Hilmar Baumann, 07 Ocak 1939 Lichterfelde, Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Toter Mann (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1939
Doğum Yeri: Lichterfelde, Berlin, Almanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 62 Dram Oyuncu 7.2 407
1982 43 Dram Oyuncu 6.1 8
1978 39 Komedi Oyuncu 6.6 273
1976 37 Oyuncu 4.5 55
1975 36 Dram Oyuncu 6.4 33
1969 30 Oyuncu    
1964 25 Dram Oyuncu 6.7 202
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018