Giriş Kayıt
Hilmar Baumann

Hilmar Baumann (78)


Oyuncu

Hilmar Baumann, 07 Ocak 1939 Lichterfelde, Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Toter Mann (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1939
Doğum Yeri: Lichterfelde, Berlin, Almanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 62 Dram Oyuncu 7.2 407
1982 43 Dram Oyuncu 6.1 8
1978 39 Komedi Oyuncu 6.6 273
1976 37 Oyuncu 4.5 55
1975 36 Dram Oyuncu 6.4 33
1969 30 Oyuncu    
1964 25 Dram Oyuncu 6.7 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017