Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Chris Bauer

Chris Bauer (50)


Oyuncu

Mark Christopher Bauer, 28 Ekim 1966 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Kusursuz (1999), Seksi Bettie Page (2005), The Myth of Fingerprints (1997), Tilt (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Christopher Bauer
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1966
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Bauer
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
9.0 (4 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 50 Biyografi Oyuncu 7.5 99,705

Para Tuzağı
2016 50 Suç Oyuncu 6.6 58,677
2016 50 Komedi Oyuncu 6.1 2,079
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 29,540

Yarının Dünyası
2015 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 136,760
2015 Suç Oyuncu 6.7 1,254
2014 Dram Oyuncu 7.6 1,439
2014 Komedi Oyuncu 7.0 1,526
2013 Dram Oyuncu 6.2 137

Suikast
2010 44 Suç Oyuncu 7.0 24,289
2008 Dram Oyuncu 7.9 206,550
2008 42 Komedi Oyuncu 5.7 1,058
2008 42 Dram Oyuncu 6.5 2,559
2007 41 Biyografi Oyuncu 6.6 156
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741
2007 Suç Oyuncu    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,862

Atalarımızın Bayrakları
2006 40 Dram Oyuncu 7.1 103,229
2006 40 Biyografi Oyuncu 6.6 2,808

Sesler
2006 Korku Oyuncu    

Seksi Bettie Page
2005 39 Biyografi Oyuncu 6.6 9,067

Kırık Çiçekler
2005 39 Komedi Oyuncu 7.2 83,289
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,080
2005 Dram Oyuncu 8.5 171
2005 Dram Oyuncu 7.0 669
2004 38 Dram Oyuncu 7.0 4,732
2002 Suç Oyuncu 9.4 200,060

Bug (l)
2002 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,023
2001 35 Biyografi Oyuncu 7.9 11,490

Sensiz Olmaz
2000 34 Komedi Oyuncu 7.5 146,315
2000 34 Komedi Oyuncu 5.6 276

Hayvan Fabrikası
2000 34 Suç Oyuncu 6.6 10,722

Kusursuz
1999 33 Komedi Oyuncu 6.4 14,751
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,631
1999 33 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 33 Aksiyon Oyuncu    

Beşik Sallanacak
1999 33 Dram Oyuncu 6.9 8,081

8 Milimetre
1999 33 Suç Oyuncu 6.5 106,275
1998 32 Dram Oyuncu 6.3 2,563

Bir Gecelik Aşk
1997 31 Dram Oyuncu 5.9 5,675

Şeytanın Avukatı
1997 31 Dram Oyuncu 7.5 266,554

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 31 Fantastik Oyuncu 6.3 8,196

Yüz Yüze
1997 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 290,788
1997 31 Dram Oyuncu 6.1 2,185

Ahmaklar Acele Eder
1997 31 Komedi Oyuncu 6.0 27,996
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017