Giriş Kayıt
Matt Battaglia

Matt Battaglia (51)


Oyuncu, Yapımcı

Matteo Martin Battaglia, 25 Eylül 1965 Tallahassee, Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. (2002) Ölümüne Savaş (2002), (1994) Mavi Gök (1994), (1993) Joshua Tree (1993), (2014) Gerçeklik (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matteo Martin Battaglia
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1965
Doğum Yeri: Tallahassee, Florida, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.2 741

Gerçeklik
2014 49 Komedi Oyuncu 6.9 3,056
2014 Suç Oyuncu 9.1 353,342
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,183
2011 46 Aksiyon Oyuncu 7.0 564,525

Müşteri Listesi
2010 45 Dram Oyuncu    

Kardeşler
2009 44 Dram Yapımcı 7.1 92,136
2009 44 Dram Oyuncu 7.0 2,699
2009 44 Korku Yapımcı 5.6 5,867
2007 42 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,002
2005 40 Aksiyon Oyuncu    

Ölümüne Savaş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 4.6 12,356
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,139
2000 Dram Oyuncu 8.3 15,748
1999 34 Aksiyon Oyuncu    
1998 33 Aksiyon Oyuncu    

Kuzgun
1996 31 Aksiyon Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,614
1995 30 Dram Oyuncu 4.6 51,964

Mavi Gök
1994 29 Dram Oyuncu 6.4 5,255
1993 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,136
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,993
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017