Giriş Kayıt
Tom Batoy

Tom Batoy (44)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Tom Batoy, 14 Ağustos 1972 Oberammergau, Bavaria, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler. Life on Top (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Oberammergau, Bavaria, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Müzik    
2010 38 Korku Müzik 4.3 375
2009 Dram Müzik 6.7 327
2009 37 Komedi Müzik 5.9 1,500

Yıldız Gemisi Askerleri 3
2008 36 Aksiyon Sesler 4.3 19,929

Kutsal Günah
2006 34 Belgesel Müzik 8.0 8,426
2006 34 Suç Müzik 4.5 1,133
2005 Animasyon Müzik 7.6 18

Çiyan!
2004 32 Aksiyon Müzik 3.1 290
2003 31 Dram Müzik 5.8 1,180
2003 31 Belgesel Müzik 6.8 175
2001 29 Müzik 3.4 8
2001 29 Komedi Müzik 6.5 122
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017