Giriş Kayıt
Tom Batoy

Tom Batoy (44)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Tom Batoy, 14 Ağustos 1972 Oberammergau, Bavaria, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler. Life on Top (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Oberammergau, Bavaria, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Müzik    
2010 38 Korku Müzik 4.3 375
2009 Dram Müzik 6.7 325
2009 37 Komedi Müzik 5.9 1,500

Yıldız Gemisi Askerleri 3
2008 36 Aksiyon Sesler 4.3 19,877

Kutsal Günah
2006 34 Belgesel Müzik 8.0 8,426
2006 34 Suç Müzik 4.5 1,133
2005 Animasyon Müzik 7.6 18

Çiyan!
2004 32 Aksiyon Müzik 3.1 290
2003 31 Dram Müzik 5.8 1,180
2003 31 Belgesel Müzik 6.8 175
2001 29 Müzik 3.4 8
2001 29 Komedi Müzik 6.5 122
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017