Giriş Kayıt
Peter Bateson

Peter Bateson


Kameraman, Oyuncu

Peter Bateson, kameraman, oyuncu. Zombilerin Şafağı (2004), Anadan Doğma (1997), Zamana Güzellik Kat (2006), Enigma (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pete Bateson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Kameraman 8.2 48
2009 Komedi Kameraman    

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Kameraman 5.6 5,794

Zamana Güzellik Kat
2006 Komedi Kameraman 7.2 74,782
2004 Komedi Kameraman 5.6 4,152

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Kameraman
Oyuncu
8.0 413,157
2002 Dram Kameraman 7.0 2,239
2001 Dram Kameraman 6.4 18,037
2000 Komedi Kameraman 6.6 3,055

Güzel İnsanlar
1999 Komedi Kameraman 6.7 2,215

Anadan Doğma
1997 Komedi Kameraman 7.2 84,883
1997 Dram Kameraman 6.9 2,347
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017