Giriş Kayıt
Tyler Bates

Tyler Bates


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Tyler Bates, müzisyen, müzisyen, oyuncu. Galaksinin Koruyucuları (2014), 300 Spartalı (2006), Watchmen (2009), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
Boyu: 1.89 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 8.1 157,226

Yarını Yok
2017 Aksiyon Müzik 5.7 7,032
2017 Aksiyon Müzik 8.7 100,766
2017 Korku Müzik 4.4 2,311

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Müzik 6.7 125,961

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Müzik
Müzik
7.7 387,540
2017 Aksiyon Müzik 7.5 231,992
2016 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Müzik 6.1 32,658
2016 Suç Müzik 5.4 11,913
2016 Belgesel Müzik 6.3 518
2016 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 7.3 388,300
2014 Müzik 7.3 998

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Müzik
Oyuncu
8.1 850,898

Uçuş 7500
2014 Korku Müzik 4.8 13,058
2014 Gerilim Müzik 5.8 3,565
2014 Dram Müzik
Müzik
7.2 19,521
2014 Komedi Müzik    
2014 Dram Müzik 8.4 8,609

Ayin
2013 Korku Müzik 6.1 13,661
2013 Aksiyon Müzik 7.8 410

Çatlak Film
2013 Komedi Müzik 4.3 88,627
2013 Korku Müzik 4.4 538
2013 Suç Müzik 7.1 5,190

Katil Joe
2011 Suç Müzik 6.7 65,342

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Müzik 4.9 53,507

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 87,908
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 212,526
2010 Animasyon Müzik
Müzik
8.2 1,284

Yol
2010 Macera Müzik
Müzik
7.4 26,297
2010 Komedi Müzik
Müzik
6.8 68,042

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Müzik 4.9 41,008
2009 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 6,135

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Müzik    
2009 Aksiyon Müzik 7.6 432,888
2009 Aksiyon Müzik 6.7 235

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku 4.9 2,747

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Müzik 5.5 150,584

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Müzik 4.5 17,631
2008 Aksiyon Müzik 6.0 66,847

Cadılar Bayramı
2007 Korku Müzik 6.1 96,388

Deh
2007 Aksiyon Müzik 7.6 165,513
2007 Komedi Müzik 8.3 158,492

300 Spartalı
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
7.7 666,781

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Müzik 5.1 23,221

Yaratıklar
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.5 67,271

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,001

Vahşet Çetesi
2005 Korku Müzik
Müzik
6.9 82,889
2004 Belgesel Müzik 7.4 206

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Müzik 7.3 212,532

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Müzik 3.6 24,357

Baadasssss!
2003 Biyografi Müzik 7.4 4,284

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Müzik 4.6 12,356

Hayaletler Şehri
2002 Suç Müzik 6.0 4,408
2002 Aksiyon Müzik 5.2 1,138
2002 Komedi Müzik 6.1 2,450

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Müzik 5.5 12,604
2001 Animasyon Müzik
Müzik
8.5 36,408
2001 Komedi Müzik 5.6 1,789
2001 Komedi Müzik    
2000 Biyografi Müzik 5.9 3,074

Çığlık
2000 Komedi Müzik 3.9 9,592

Yüzleşme
2000 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 29,553
1997 Biyografi Müzik
Müzik
5.8 1,698
1997 Komedi Müzik 5.6 345

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Müzik 5.5 1,486
1995 Aksiyon Müzik 4.5 207
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018