Giriş Kayıt
Bipasha Basu

Bipasha Basu (38)


Oyuncu, Müzisyen

Bipasha Basu, 06 Ocak 1979 Delhi, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen. Race (2008), No Entry (2005), Hera Pheri 2 (2006), Bachna Ae Haseeno (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1979
Doğum Yeri: Delhi, Hindistan
Takma İsmi: Bonny
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.74 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Korku Oyuncu 3.7 1,216
2014 35 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,046
2014 35 Komedi Oyuncu 1.8 5,945

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,451
2013 34 Dram Oyuncu 3.7 454

Yarış 2
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.2 12,081

Raaz 3: Üçüncü Boyut
2012 33 Korku Oyuncu 3.9 2,712
2012 33 Komedi Oyuncu 3.5 941
2012 33 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,828
2011 32 Komedi 5.7 765
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,286
2010 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,292
2010 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 499
2010 31 Dram Oyuncu 4.4 103
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,867
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 721
2009 30 Komedi Oyuncu    
2008 29 Komedi Oyuncu 7.2 35,308
2008 29 Komedi Oyuncu 6.2 7,556
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,235
2007 28 Spor Oyuncu 4.9 1,730
2007 28 Aksiyon Oyuncu
6.6 29,527
2007 28 Dram Oyuncu
7.1 4,270
2007 28 Komedi Oyuncu 3.8 361

Dhoom 2
2006 27 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 18,858
2006 27 Aksiyon Oyuncu 2.8 127
2006 27 Aksiyon Oyuncu 8.2 13,012
2006 27 Dram Oyuncu 6.5 1,505
2006 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 920

Hera Pheri 2
2006 27 Komedi Oyuncu 6.4 8,045
2006 27 Komedi Oyuncu 5.4 1,249
2006 27 Romantik Oyuncu 5.3 3,112
2005 26 Dram Oyuncu 5.0 841
2005 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,082
2005 26 Romantik Oyuncu 4.2 406
2005 26 Komedi Oyuncu 6.6 8,538
2005 26 Dram Oyuncu 7.1 1,709
2005 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,644
2005 26 Gerilim Oyuncu 4.5 97
2004 25 Müzikal Oyuncu 4.7 286
2004 25 Korku Oyuncu 3.9 473
2004 25 Fantastik Oyuncu 2.8 806
2004 25 Dram Oyuncu 4.7 770
2004 25 Romantik Oyuncu 3.0 122
2003 24 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
2003 24 Oyuncu 5.3 547
2003 24 Dram Oyuncu 5.2 1,668
2002 23 Suç Oyuncu 3.4 285
2002 23 Aksiyon Oyuncu 4.1 806
2002 23 Komedi Oyuncu 5.3 1,699
2002 23 Komedi Oyuncu 7.6 7,173
2002 23 Fantastik Oyuncu 6.5 1,635
2002 23 Aksiyon Oyuncu 7.0 888
2001 22 Suç Oyuncu 6.5 5,512
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017