Giriş Kayıt
Kevin Bassinson

Kevin Bassinson


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Kevin Bassinson, müzisyen, müzisyen, sesler. Burn Notice (2007), Assassin's Creed II (2009), The Good Guys (2010), Flight 93 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 4.3 4,783
2013 Komedi Müzik 7.7 3,740
2013 Dram Müzik 6.2 137
2011 Biyografi Müzik 6.6 109,632
2011 Aksiyon Müzik    
2011 Suç Müzik 5.8 338
2011 Komedi Müzik    

Craigslist Katili
2011 Suç Müzik    
2010 Aksiyon Müzik 8.1 6,382

Yenilmez
2009 Biyografi Müzik 7.4 133,212
2009 Aksiyon Müzik 9.2 5,995
2009 Dram Müzik 7.1 2,165
2008 Dram Müzik 8.2 615,295

Sahtekar
2008 Dram Müzik 7.8 211,162
2007 Aksiyon Müzik 8.0 61,854
2006 Aksiyon Müzik 6.3 7,528

Veronica Mars 3
2004 Dram Müzik 8.4 58,003
2004 Komedi Müzik 6.7 735
2002 Dram Müzik    
2000 Animasyon Müzik    

100 Kız
2000 Komedi Müzik 5.9 19,207
1999 Dram Müzik 8.8 50,012

Üçkagitçilar
1999 Komedi Sesler 6.3 8,728
1997 Komedi Müzik 6.3 2,629
1989 Aksiyon Müzik 5.0 25,110

Süper Polis
1985 Aksiyon Müzik 7.6 21,612
Dizi Altyazıları
Vikings (6,733) Shameless (4,851) Game of Thrones (3,459) Mr. Robot (3,120) Supernatural (2,888) Arrow (2,300) The Big Bang Theory (2,276) Outlander (2,086) Gotham (1,890) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017