Giriş Kayıt
Kevin Bassinson

Kevin Bassinson


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Kevin Bassinson, müzisyen, müzisyen, sesler. Burn Notice (2007), Assassin's Creed II (2009), The Good Guys (2010), Flight 93 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Müzik 7.7 3,355
2013 Dram Müzik 6.2 137
2011 Biyografi Müzik 6.6 105,621
2011 Aksiyon Müzik    
2011 Dram Müzik    
2011 Komedi Müzik    

Craigslist Katili
2011 Suç Müzik    
2010 Aksiyon Müzik 8.1 6,133

Yenilmez
2009 Biyografi Müzik 7.4 128,096
2009 Aksiyon Müzik 9.2 5,995
2009 Dram Müzik 7.1 2,165
2008 Dram Müzik 8.2 581,847

Sahtekar
2008 Dram Müzik 7.8 203,696
2007 Aksiyon Müzik 8.0 60,123
2006 Aksiyon Müzik 6.3 7,528

Veronica Mars 3
2004 Dram Müzik 8.4 56,527
2004 Komedi Müzik 6.7 735
2002 Dram Müzik    
2000 Animasyon Müzik    

100 Kız
2000 Komedi Müzik 5.9 18,687
1999 Dram Müzik 8.8 46,358

Üçkagitçilar
1999 Komedi Sesler 6.3 8,728
1997 Komedi Müzik 6.3 2,629
1989 Aksiyon Müzik 5.0 23,764

Süper Polis
1985 Aksiyon Müzik 7.6 19,863
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017