Giriş Kayıt
Kevin Bassinson

Kevin Bassinson


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Kevin Bassinson, müzisyen, müzisyen, sesler. Burn Notice (2007), Assassin's Creed II (2009), The Good Guys (2010), Flight 93 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 4.3 4,783
2013 Komedi Müzik 7.7 3,638
2013 Dram Müzik 6.2 137
2011 Biyografi Müzik 6.6 108,384
2011 Aksiyon Müzik    
2011 Dram Müzik    
2011 Komedi Müzik    

Craigslist Katili
2011 Suç Müzik    
2010 Aksiyon Müzik 8.1 6,382

Yenilmez
2009 Biyografi Müzik 7.4 131,779
2009 Aksiyon Müzik 9.2 5,995
2009 Dram Müzik 7.1 2,165
2008 Dram Müzik 8.2 605,326

Sahtekar
2008 Dram Müzik 7.8 208,887
2007 Aksiyon Müzik 8.0 61,384
2006 Aksiyon Müzik 6.3 7,528

Veronica Mars 3
2004 Dram Müzik 8.4 57,554
2004 Komedi Müzik 6.7 735
2002 Dram Müzik    
2000 Animasyon Müzik    

100 Kız
2000 Komedi Müzik 5.9 19,054
1999 Dram Müzik 8.8 49,034

Üçkagitçilar
1999 Komedi Sesler 6.3 8,728
1997 Komedi Müzik 6.3 2,629
1989 Aksiyon Müzik 5.0 24,814

Süper Polis
1985 Aksiyon Müzik 7.6 19,863
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017