Giriş Kayıt
Emory Bass

Emory Bass (83)


Oyuncu

Emory Bass, 25 Eylül 1931 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. 1776 (1972) yapımıyla biliniyor.04 Mart 2015 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2015
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 57 Komedi Oyuncu 5.6 3,397

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,517
1979 48 Komedi Oyuncu 6.0 1,921
1978 47 Komedi Oyuncu 6.5 3,096
1972 41 Dram Oyuncu 7.6 6,338
1966 Dram Oyuncu 8.1 2,819
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017