Giriş Kayıt
Emory Bass

Emory Bass (83)


Oyuncu

Emory Bass, 25 Eylül 1931 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. 1776 (1972) yapımıyla biliniyor.04 Mart 2015 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2015
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 57 Komedi Oyuncu 5.6 3,397

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,672
1979 48 Komedi Oyuncu 6.0 1,921
1978 47 Komedi Oyuncu 6.5 3,255
1972 41 Dram Oyuncu 7.6 6,610
1966 Dram Oyuncu 8.0 3,126
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018