Giriş Kayıt
Emory Bass

Emory Bass (83)


Oyuncu

Emory Bass, 25 Eylül 1931 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. 1776 (1972) yapımıyla biliniyor.04 Mart 2015 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2015
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 57 Komedi Oyuncu 5.6 3,397

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,925
1979 48 Komedi Oyuncu 6.0 1,921
1978 47 Komedi Oyuncu 6.5 3,150
1972 41 Dram Oyuncu 7.6 6,610
1966 Dram Oyuncu 8.1 2,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017