Giriş Kayıt
Toni Basil

Toni Basil (73)


Oyuncu

Antonia Christina Basilotta, 22 Eylül 1943 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Rockula (1990), (1970) Five Easy Pieces (1970), (1964) Las Vegas'ta Aşk (1964), (1969) Sweet Charity (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonia Christina Basilotta
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1943
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Tony Basil | Antonia Christina Basilotta | Tonia B
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 70 Belgesel Oyuncu    
2012 69 Belgesel Oyuncu    

Tavşan Kız
2008 65 Komedi Çeşitli 5.5 66,341
2008 Reality-TV Oyuncu 6.0 141
2005 62 Animasyon Çeşitli    
2005 Game-Show Oyuncu 6.8 8,939

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 60 Komedi Çeşitli 4.6 48,647

Bu Nasıl Sarışın
2001 58 Komedi Çeşitli 6.2 139,281
2000 57 Komedi Çeşitli 5.7 1,278

Uzaylı Kuklalar
1999 56 Aile Çeşitli 6.2 14,771

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 54 Komedi Çeşitli 6.3 102,969

Hayal Şarkısı
1996 53 Komedi Çeşitli 6.9 52,043

Aşk Ve Yalanlar
1995 52 Komedi Çeşitli 5.7 10,693
1991 48 Komedi Çeşitli 5.7 5,994
1991 48 Suç Çeşitli 5.9 6,996

Kaçış
1990 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,589
1990 47 Komedi Oyuncu 3.3 155
1990 47 Komedi Oyuncu 5.4 539
1986 43 Komedi Çeşitli 6.3 27,906
1982 39 Animasyon Çeşitli 6.5 531

Gül
1979 36 Dram Çeşitli 6.9 6,416

Ambulans
1976 33 Komedi Oyuncu 5.9 2,469
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,570
1973 30 Komedi Çeşitli 7.5 66,177
1972 29 Komedi Oyuncu 6.2 686
1970 27 Dram Oyuncu 7.5 26,549
1970 27 Komedi Oyuncu 4.3 2,297

Özgürlüğün Bedeli
1969 26 Dram Oyuncu 7.4 78,002
1969 26 Komedi Oyuncu 7.0 3,492
1968 25 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.6 4,667
1965 22 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.3 1,603
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
1964 21 Komedi Oyuncu 6.5 3,564
1964 21 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
8.5 480

Las Vegas'ta Aşk
1964 21 Komedi Oyuncu 6.4 5,135
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017