Giriş Kayıt
José Antonio Barón

José Antonio Barón (51)


Oyuncu

José Antonio Barón, 27 Temmuz 1965 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu. Used Parts (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 8.3 420
2007 42 Dram Oyuncu 4.7 254
2007 42 Dram Oyuncu    
2006 41 Komedi Oyuncu 7.0 997
2003 38 Dram Oyuncu 7.1 239
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017