Giriş Kayıt
Paolo Barzman

Paolo Barzman (61)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Paolo Barzman, 09 Mayıs 1957 doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Lost Girl (2010), Being Human (2011), Killjoys (2015), Wynonna Earp (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1957
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 11,632
2015 Aksiyon Yönetmen 7.2 15,463
2015 58 Kısa Metraj Yönetmen    
2012 Dram Yönetmen 7.9 3,485
2011 54 Aile Yönetmen    
2011 Dram Yönetmen 7.5 22,710
2010 Dram Yönetmen 7.7 25,508
2010 Komedi Yönetmen 7.1 657

Kızılmaske
2009 52 Aksiyon Yönetmen    
2009 Macera Yönetmen    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 51 Korku Yönetmen    

Duygusal Hesaplar
2007 50 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.1 1,128
2006 49 Dram Yönetmen Asistanı 4.2 1,793

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen 6.6 5,041

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen 7.3 11,198
1989 Macera Yönetmen 7.3 145
1987 30 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 414

Can bedeli
1983 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 641
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018