Giriş Kayıt
Paolo Barzman

Paolo Barzman (60)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Paolo Barzman, 09 Mayıs 1957 doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Lost Girl (2010), Being Human (2011), Killjoys (2015), İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1957
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 10,504
2015 Aksiyon Yönetmen 7.2 14,453
2015 58 Kısa Metraj Yönetmen    
2012 Dram Yönetmen 7.9 3,485
2011 54 Aile Yönetmen    
2011 Dram Yönetmen 7.5 22,355
2010 Dram Yönetmen 7.7 25,006
2010 Komedi Yönetmen 7.1 657

Kızılmaske
2009 52 Aksiyon Yönetmen    
2009 Macera Yönetmen    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 51 Korku Yönetmen    

Duygusal Hesaplar
2007 50 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.1 1,128
2006 49 Dram Yönetmen Asistanı 4.2 1,793

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen 6.6 4,746

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen 7.3 10,863
1989 Macera Yönetmen 7.3 145
1987 30 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 414

Can bedeli
1983 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 641
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017