Giriş Kayıt
Charles Bartlett

Charles Bartlett (76)


Oyuncu

Charles Bartlett, 18 Ağustos 1941 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Peki Ya Bob? (1991), Erkek Severse (1994), Gece Bekçisi (1997), Hayvan Mezarlığı 2 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1941
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Barlett
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 73 Animasyon Çeşitli 7.8 277,062

Neşeli Ayaklar
2006 65 Animasyon Oyuncu 6.5 145,457

Aşkın Sırları
1999 58 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Hazır Ol Dudley
1999 58 Komedi Çeşitli 3.8 8,249

Babe Şehirde
1998 57 Macera Oyuncu 5.8 26,556

Gece Bekçisi
1997 56 Dram Çeşitli 6.2 16,947
1997 56 Biyografi Oyuncu 7.3 1,023
1995 54 Macera Oyuncu 6.8 101,243
1995 54 Dram Çeşitli 5.3 5,359
1995 54 Komedi Çeşitli 5.5 7,041

Kötü Dostlar
1995 54 Suç Çeşitli 5.4 2,265

Erkek Severse
1994 53 Dram Çeşitli 6.5 17,840
1994 53 Macera Çeşitli 5.4 1,666

Et Ve Kemik
1993 52 Dram Çeşitli 6.2 4,117

Zor Hayatlar
1993 52 Dram Çeşitli 7.6 5,948

Hayvan Mezarlığı 2
1992 51 Aksiyon Çeşitli 4.8 14,727

Peki Ya Bob?
1991 50 Komedi Çeşitli 7.0 54,105

Oliver ve Arkadaşları
1988 47 Animasyon Oyuncu 6.7 35,948

İlişki
1988 47 Dram Çeşitli 5.0 4,332
1988 47 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,072

Ölüme Birgün Kala
1988 47 Gizem Çeşitli 6.1 8,053

Jaws 4
1987 46 Macera Oyuncu 2.9 33,703
1986 45 Dram Çeşitli 5.9 427
1986 45 Dram Oyuncu 3.7 469
1981 40 Korku Oyuncu 6.4 3,357
1979 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,527
1971 30 Komedi Oyuncu 5.6 287
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017