Giriş Kayıt
Clay Bartels

Clay Bartels


Editör

Clay Bartels, editör. Küçük Ev (1974), Hogan's Heroes (1965), Lost in Space (1965), Planet of the Apes (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Editör 7.4 190
1988 Suç Editör 7.3 1,507
1982 Macera Editör 7.4 252
1981 Dram Editör 7.6 199
1981 Dram Editör 8.2 5,799
1979 Komedi Editör    
1976 Dram Editör 7.3 4,069
1974 Macera Editör 7.2 3,073

Küçük Ev
1974 Dram Editör 7.4 13,499
1965 Komedi Editör 8.3 9,080
1965 Komedi Editör 7.9 6,854
1965 Macera Editör 7.3 4,806
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018