Giriş Kayıt
Clay Bartels

Clay Bartels


Editör

Clay Bartels, editör. Küçük Ev (1974), Hogan's Heroes (1965), Lost in Space (1965), Planet of the Apes (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Editör 7.4 190
1988 Suç Editör    
1982 Macera Editör 7.4 252
1981 Dram Editör 7.6 199
1981 Dram Editör 8.2 5,344
1979 Komedi Editör    
1976 Dram Editör 7.3 3,758
1974 Macera Editör 7.2 2,563

Küçük Ev
1974 Dram Editör 7.4 12,788
1965 Komedi Editör 8.3 8,583
1965 Komedi Editör 7.9 6,363
1965 Macera Editör 7.3 4,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017