Giriş Kayıt
Clay Bartels

Clay Bartels


Editör

Clay Bartels, editör. Küçük Ev (1974), Hogan's Heroes (1965), Lost in Space (1965), Planet of the Apes (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Editör 7.4 190
1988 Suç Editör    
1982 Macera Editör 7.4 252
1981 Dram Editör 7.6 199
1981 Dram Editör 8.2 5,204
1979 Komedi Editör    
1976 Dram Editör 7.3 3,652
1974 Macera Editör 7.2 2,563

Küçük Ev
1974 Dram Editör 7.4 12,550
1965 Komedi Editör 8.3 8,436
1965 Komedi Editör 7.9 6,222
1965 Macera Editör 7.3 4,112
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017