Giriş Kayıt
Clay Bartels

Clay Bartels


Editör

Clay Bartels, editör. Küçük Ev (1974), Hogan's Heroes (1965), Lost in Space (1965), Planet of the Apes (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Editör 7.4 190
1988 Suç Editör    
1982 Macera Editör 7.4 252
1981 Dram Editör 7.6 199
1981 Dram Editör 8.2 5,151
1979 Komedi Editör    
1976 Dram Editör 7.3 3,642
1974 Macera Editör 7.2 2,563

Küçük Ev
1974 Dram Editör 7.4 12,451
1965 Komedi Editör 8.3 8,388
1965 Komedi Editör 7.9 6,153
1965 Macera Editör 7.3 4,072
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,866) Assassin's Creed (8,621) Doctor Strange (4,876) Allied (4,154) Moana (2,868) Forushande (2,599) Arrival (2,548) Split (2,415) Lion (2,083) Passengers (1,754)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,474) The Flash (5,473) Vikings (4,054) Supernatural (3,140) Blindspot (2,726) Suits (2,426) Sherlock (2,346) The Big Bang Theory (1,852) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,739) Black Sails (1,708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017