Giriş Kayıt
John Barry

John Barry


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Yönetmen

John Barry, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, sanat bölümü, yönetmen. Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Otomatik Portakal (1971), Superman (1978), Superman 2 (1980) gibi yapımlarla biliniyor.01 Haziran 1979 tarihinde (9 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Haziran 1979
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jonathan Barry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.8 894,073

Superman 2
1980 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.8 80,161
1980 Macera Yönetmen
Senarist
5.0 6,287
1979 Suç Yapım Tasarımcısı 5.0 2,428
1978 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Tasarımcısı
7.3 131,964

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.7 967,373
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 856

Küçük Prens
1974 Aile Yapım Tasarımcısı 6.5 2,578
1974 Korku Sanat Yönetmeni 6.6 5,014

Yarım Kalan Kin
1972 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 854

Otomatik Portakal
1971 Suç Yapım Tasarımcısı 8.3 592,066

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.7 36,371
1963 Komedi Sanat Bölümü 7.3 3,680
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017