Giriş Kayıt
Keith Barron

Keith Barron (82)


Oyuncu

Keith Barron, 08 Ağustos 1934 Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Tanrıların Dehşeti (1974), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Last Vampyre (1993), Madame Bovary (2000), (2010) DCI Banks (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1934
Doğum Yeri: Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 77 Komedi Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,661
2002 Komedi Oyuncu    
2000 66 Dram Oyuncu 6.7 597
2000 Dram Oyuncu 5.2 754
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,116
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1993 Suç Oyuncu 6.8 641
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,768

Lanetliler Gemisi
1976 42 Dram Oyuncu 6.5 1,886
1976 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 2,847

Tanrıların Dehşeti
1974 40 Macera Oyuncu 5.8 3,865

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Oyuncu 8.4 2,044

Küçük Sevgili
1971 37 Komedi Oyuncu 7.9 1,914
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1965 Dram Oyuncu 7.8 38
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,738
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017