Giriş Kayıt
Keith Barron

Keith Barron (82)


Oyuncu

Keith Barron, 08 Ağustos 1934 Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Tanrıların Dehşeti (1974), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Last Vampyre (1993), Madame Bovary (2000), (2010) DCI Banks (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1934
Doğum Yeri: Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 77 Komedi Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,908
2002 Komedi Oyuncu    
2000 66 Dram Oyuncu 6.7 597
2000 Dram Oyuncu 5.2 775
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,176
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1993 Suç Oyuncu 6.8 641
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,839

Lanetliler Gemisi
1976 42 Dram Oyuncu 6.5 1,886
1976 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 3,121

Tanrıların Dehşeti
1974 40 Macera Oyuncu 5.7 4,214

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Oyuncu 8.4 2,069

Küçük Sevgili
1971 37 Komedi Oyuncu 7.9 1,914
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1965 Dram Oyuncu 7.8 38
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,566
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017