Giriş Kayıt
Tony Barr

Tony Barr (81)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Morris Yaffe, 14 Mart 1921 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. (1950) Ölümcül Kadın (1950), (1950) Korkusuz Kadın (1950), (1949) Border Incident (1949), (1951) Sirocco (1951) gibi yapımlarla biliniyor.19 Aralık 2002 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Morris Yaffe
Doğum Tarihi: 14 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 2002
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Anthony Barr
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Canilik
1995 74 Dram Oyuncu 7.3 22,694

Avcı Kader
1964 43 Dram Oyuncu 7.1 943
1962 Komedi Yapımcı    
1956 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.5 201
1953 32 Komedi Oyuncu 6.6 1,226
1952 31 Suç Oyuncu 6.8 536
1951 30 Macera Oyuncu 5.9 167
1951 30 Suç Oyuncu 6.8 760
1951 30 Suç Oyuncu 6.7 160
1951 30 Dram Oyuncu 6.4 1,432
1950 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 324

Korkusuz Kadın
1950 29 Suç Oyuncu 7.6 5,415

Ölümcül Kadın
1950 29 Suç Oyuncu 7.7 8,711
1949 28 Suç Oyuncu 7.0 1,466
1948 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017