Giriş Kayıt
Kathleen Barr

Kathleen Barr (50)


Oyuncu

Kathleen Barr, 06 Nisan 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Coop Kat'e Karşı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Baar | Kathleen Bar
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 104
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 39
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 75
2016 49 Animasyon Oyuncu 7.0 368

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.1 17
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 85

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 49 Animasyon Oyuncu    

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 428

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 48 Animasyon Oyuncu 5.6 461
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.2 1,567

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.4 541
2013 Animasyon Oyuncu 5.5 182

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 46 Animasyon Oyuncu 5.9 467

Uzay Postası
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 34
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 360
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.2 3,608
2012 Aile Oyuncu 6.9 28
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 464
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 371

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 45 Animasyon Oyuncu 5.9 865

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 44 Animasyon Oyuncu 4.7 130

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 5.4 29
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 1,479
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 83
2010 43 Animasyon Oyuncu    

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 16,854

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 43 Animasyon Oyuncu 6.1 1,307
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 71

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 42 Animasyon Oyuncu 6.0 1,528

Barbie Parmak Kız
2009 42 Animasyon Oyuncu 5.7 889
2009 42 Animasyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 33

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.4 1,285

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 907

Barbie ve Kristal Şato
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.2 1,410

Barbie: Mariposa ve Kelebek Peri Dostları
2008 41 Animasyon Oyuncu 5.9 1,267
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 296
2007 40 Animasyon Oyuncu 2.9 2,151
2007 40 Animasyon Oyuncu    

Barbie Adalar Prensesi
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.3 1,774
2007 40 Animasyon Oyuncu 4.9 187

Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.0 1,099
2007 40 Animasyon Oyuncu    
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.1 334

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.6 2,205

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.0 1,607
2005 38 Animasyon Oyuncu    

Barbie: Pegasus'un Sihri
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.4 1,929
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.2 532

Barbie Periler Ülkesinde
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.8 1,995
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 4,710

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.7 3,265

Barbie Kuğu Gölü
2003 36 Animasyon Oyuncu 6.3 3,024

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.7 2,195
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 160
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Macera Oyuncu 3.7 572
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 2,390
2001 34 Animasyon Oyuncu    
2001 34 Aksiyon Oyuncu    

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.2 3,567
2000 33 Animasyon Oyuncu    
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.5 561
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 25,822
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,431

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.8 2,073
1998 31 Animasyon Oyuncu 5.8 1,745
1997 30 Animasyon Oyuncu 5.9 184

Erdem Savaşçıları
1997 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,322
1997 30 Aksiyon Oyuncu    
1995 Animasyon Oyuncu 6.1 215
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 4,024
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 129
1993 26 Animasyon Oyuncu    
1993 26 Animasyon Oyuncu    
1992 25 Animasyon Oyuncu 7.5 672
1991 24 Komedi Oyuncu 7.2 674
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 3,217
1986 Animasyon Oyuncu 8.3 679
1981 14 Animasyon Oyuncu 7.2 269
1979 12 Animasyon Oyuncu 7.6 1,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017