Giriş Kayıt
Michelle Baron

Michelle Baron


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Michelle Baron, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapım Tasarımcısı 4.0 107
2015 Gerilim Yapım Tasarımcısı    
2005 Suç Sanat Bölümü 7.6 20,092

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,520
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 14,005
1989 Komedi Sanat Bölümü 7.0 23,039
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018