Giriş Kayıt
Michelle Baron

Michelle Baron


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Michelle Baron, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapım Tasarımcısı    
2015 Gerilim Yapım Tasarımcısı    
2005 Suç Sanat Bölümü 7.6 19,789

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,345
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,710
1989 Komedi Sanat Bölümü 7.0 22,664
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018