Giriş Kayıt
John Baron

John Baron


Kameraman

John Baron, kameraman. 2010 (1984), Kaçış (1986), Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen? (2009), Kızgın (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Puppet Baron
Takma İsmi: Puppet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 7,744
2008 Komedi Kameraman 5.5 507
2004 Dram Kameraman    

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 56,833
2004 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman    
1997 Komedi Kameraman 4.1 2,874

Kızgın
1988 Aksiyon Kameraman 5.2 7,680

Kaçış
1986 Aksiyon Kameraman 6.5 8,835
1984 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 42,714
1983 Dram Kameraman 6.3 4,937
1980 Aksiyon Kameraman 4.7 2,972
1977 Komedi Kameraman 5.1 292
1969 Komedi Kameraman 5.9 835
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017