Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı. Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 21,065

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 51,759

Alamo
2004 Dram 0 6.0 17,871

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 46,718

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 50,925

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.5 93,744
2000 Komedi 0 6.8 29,079
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.5 99,156

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.0 8,967
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 37,124

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 23,646

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018