Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı. Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 20,596

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 50,128

Alamo
2004 Dram 0 6.0 17,550

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 45,494

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 48,702

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.4 90,221
2000 Komedi 0 6.8 28,382
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.4 96,443

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.0 8,927
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 36,208

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 22,969

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017