Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı. Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 21,189

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 52,135

Alamo
2004 Dram 0 6.0 17,871

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 46,955

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 51,402

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.5 94,455
2000 Komedi 0 6.8 29,259
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.5 99,664

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.1 9,307
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 37,141

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 23,646

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Dizi Altyazıları
Westworld (13,385) La casa de papel (2,628) 12 Monkeys (2,451) Into the Badlands (2,060) Legion (1,831) The Expanse (1,545) Fear the Walking Dead (1,287) Colony (1,088) Vikings (1,078) Goliath (896)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018