Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı. Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 20,645

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 50,761

Alamo
2004 Dram 0 6.0 17,623

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 45,982

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 49,593

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.4 91,624
2000 Komedi 0 6.8 28,653
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.5 97,670

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.0 8,967
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 36,601

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 23,646

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017