Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı. Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 20,987

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 51,291

Alamo
2004 Dram 0 6.0 17,623

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 46,472

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 50,377

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.4 92,901
2000 Komedi 0 6.8 28,924
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.5 98,596

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.0 8,967
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 36,601

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 23,646

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018