Giriş Kayıt
Sidney G. Barnsby

Sidney G. Barnsby


Yapım Yöneticisi

Sidney G. Barnsby, yapım yöneticisi. Çok Gizli (1984), Siyah Kristal (1982), The Great Muppet Caper (1981), Satürn 3 (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sidney Barnsby | Sid Barnsby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çok Gizli
1984 Aksiyon Çeşitli 7.2 50,569

Siyah Kristal
1982 Animasyon Çeşitli 7.2 46,030
1981 Komedi Çeşitli 7.2 10,263
1980 Macera Çeşitli 5.1 6,830
1977 Macera Çeşitli    
1972 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 1,627
1972 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 438

Hür Doğanlar
1966 Aile Yapım Yöneticisi 7.3 4,723
1963 Savaş Yapım Yöneticisi 7.1 1,120

Sinema Dünyasi
1951 Biyografi Çeşitli 7.1 931
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018