Giriş Kayıt
Alex Barnoya

Alex Barnoya


Alex Barnoya, Canavar (2008), Gattaca (1997), Rocky Balboa (2006), Komşu Kızı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Barynoya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli    
2016 Suç Çeşitli    
2014 Komedi Çeşitli 7.8 824
2014 Suç Çeşitli 9.1 366,955

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Çeşitli 7.2 13,630

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Çeşitli 5.7 16,651

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 317,751
2007 Dram Çeşitli 8.6 156,986
2006 Dram Çeşitli 7.2 173,538
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,212

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 27,225

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.8 179,325
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 70,392
2003 Dram Çeşitli 8.5 36,764

Ateşli Piliç
2002 Komedi Çeşitli 5.5 78,935
2002 Dram Çeşitli    

Balon çocuk
2001 Macera Çeşitli 5.6 26,894

Max Taşınıyor
2001 Komedi Çeşitli 5.4 6,021

Çılgın Güzel
2001 Dram Çeşitli 6.5 22,083

Aşk Oyunları
2001 Komedi Çeşitli 6.2 46,058

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 138,817

Yeşil Yol
1999 Suç Çeşitli 8.5 870,520

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Çeşitli 7.6 147,778
1998 Komedi Çeşitli 6.4 475

Aşk Ve Dans
1998 Dram Çeşitli 5.8 4,949
1997 Dram Çeşitli 7.8 236,208
1996 Suç Çeşitli 7.3 2,490

Yedi
1995 Suç Çeşitli 8.6 1,123,607
- Komedi Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017