Giriş Kayıt
Alex Barnoya

Alex Barnoya


Alex Barnoya, Canavar (2008), Gattaca (1997), Rocky Balboa (2006), Komşu Kızı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Barynoya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 8.2 5,651

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Çeşitli 6.8 31,267
2016 Suç Çeşitli    
2014 Komedi Çeşitli 7.8 824
2014 Suç Çeşitli 9.0 398,274

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Çeşitli 7.2 13,630

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Çeşitli 5.7 16,651

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 336,306
2007 Dram Çeşitli 8.6 167,101
2006 Dram Çeşitli 7.2 179,735
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,602

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 27,908

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 184,178
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 71,778
2003 Dram Çeşitli 8.5 38,459

Ateşli Piliç
2002 Komedi Çeşitli 5.5 81,473
2002 Dram Çeşitli 7.4 2,598

Balon çocuk
2001 Macera Çeşitli 5.6 27,604

Max Taşınıyor
2001 Komedi Çeşitli 5.4 6,021

Çılgın Güzel
2001 Dram Çeşitli 6.5 22,250

Aşk Oyunları
2001 Komedi Çeşitli 6.2 47,245

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 142,177

Yeşil Yol
1999 Suç Çeşitli 8.5 932,148

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Çeşitli 7.6 153,746
1998 Komedi Çeşitli 6.4 475

Aşk Ve Dans
1998 Dram Çeşitli 5.8 4,949
1997 Dram Çeşitli 7.8 247,111
1996 Suç Çeşitli 7.3 2,923

Yedi
1995 Suç Çeşitli 8.6 1,194,084
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018