Giriş Kayıt
Alex Barnoya

Alex Barnoya


Alex Barnoya, Canavar (2008), Gattaca (1997), Rocky Balboa (2006), Komşu Kızı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Barynoya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Çeşitli 7.0 6,334
2016 Suç Çeşitli    
2014 Komedi Çeşitli 7.8 824
2014 Suç Çeşitli 9.0 379,728

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Çeşitli 7.2 13,630

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Çeşitli 5.7 16,651

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 322,169
2007 Dram Çeşitli 8.6 160,710
2006 Dram Çeşitli 7.2 175,811
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,381

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 27,539

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.8 181,157
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 70,906
2003 Dram Çeşitli 8.5 37,452

Ateşli Piliç
2002 Komedi Çeşitli 5.5 79,951
2002 Dram Çeşitli    

Balon çocuk
2001 Macera Çeşitli 5.6 27,136

Max Taşınıyor
2001 Komedi Çeşitli 5.4 6,021

Çılgın Güzel
2001 Dram Çeşitli 6.5 22,250

Aşk Oyunları
2001 Komedi Çeşitli 6.2 46,491

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 140,105

Yeşil Yol
1999 Suç Çeşitli 8.5 890,999

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Çeşitli 7.6 150,025
1998 Komedi Çeşitli 6.4 475

Aşk Ve Dans
1998 Dram Çeşitli 5.8 4,949
1997 Dram Çeşitli 7.8 240,640
1996 Suç Çeşitli 7.3 2,835

Yedi
1995 Suç Çeşitli 8.6 1,147,518
- Komedi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017